El Grup Bon Preu prepara 400 noves contractacions per fer front a la temporada d'estiu

A més a més, el grup empresarial també incorporarà treballadors per als nous establiments que obrirà a diversos punts del nostre país aquest 2018

Un dels últims hipermercats Esclat del Grup Bon Preu inaugurat a Reus
Un dels últims hipermercats Esclat del Grup Bon Preu inaugurat a Reus | Laia Solanellas

Comença la temporada estiuenca i, amb ella, també les contractacions de personal per fer front a la gran demanda de productes i serveis. En aquest sentit, el Grup Bon Preu ha anunciat que té pensat incorporar unes 400 persones a la seva plantilla per cobrir les necessitats dels seus establiments, així com les puntes de treball que es donen aquests mesos a les zones turístiques de la Costa Brava, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. 

El grup empresarial català ha explicat que la campanya d'estiu durarà fins al mes de setembre, i ha avançat que també requerirà noves incorporacions aquest any 2018, amb l'obertura de nous establiments a Girona, Lloret de Mar, Sant Cugat del Vallès, Castelló d'Empúries, Barcelona, el Masnou, Tossa de Mar, Manlleu, Sant Antoni de Vilamajor i Viladecavalls. Si esteu interessats a aplicar per un dels llocs de treball oferits, podeu fer-ho a través de la pàgina web de l'empresa. 

 Una de les empreses amb més treballadors contractats a Catalunya

Des del Grup assenyalen que el principal objectiu d'aquestes noves contractacions és mantenir «la qualitat del servei d'atenció al client». Sobre els llocs de treball oferits, se centraran sobretot en la realització de tasques d'atenció al client, la reposició, la venda de productes frescos o la línia de caixes. Actualment, Bon Preu és una de les empreses amb més treballadors a Catalunya, amb una plantilla total de 6.400 persones. 

Nestlé reforçarà la seva seu del Baix Llobregat

Cal mencionar que recentment també hem sabut que Nestlé té pensat dur a terme una reestructuració de la seva àrea tecnològica d'informació i comerç electrònic, que podria beneficiar molt el centre que la multinacional té obert al municipi d'Esplugues de Llobregat, al Baix Llobregat.

La coneguda empresa eliminarà uns 500 llocs de treball al país alpí, per tal d'accelerar la seva transformació digital. Una decisió que podria implicar la contractació de nous treballadors a Catalunya, tot i que fonts de Nestlé asseguren que és aviat per parlar d'un nombre concret d'ofertes de feina. 


Comentaris

envia el comentari