Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nou supermercat Bonpreu a Sant Antoni de Vilamajor

Grup Bon Preu se suma a l’aturada general del 18 d’octubre

L’empresa catalana assegura que els treballadors tindran un «permís retribuït»

Imatge d'un supermercat Bonpreu
Grup Bon Preu se suma a la vaga general per la sentència del procés | Cedida

La intersindical-CSC i la IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya) han convocat, per aquest divendres 18 d’octubre, una aturada general en el marc de les protestes per la sentència del procés independentista. Amb els serveis mínims garantits, segons la Generalitat, i amb l’arribada de les Marxes per la Llibertat a Barcelona, molts treballadors han decidit sumar-se a aquesta iniciativa recolzada pels CDR i Tsunami Democràtic.

Permís retribuït per als treballadors

La majoria d’empreses, com en qualsevol aturada general, han decidit no pronunciar-se sobre aquesta qüestió i deixar que siguin els treballadors qui decideixen fer vaga aquest divendres, amb la consegüent retenció del salari. Per contra, Grup Bon Preu ha decidit sumar-se a l’aturada general tancant totes les seves botigues i centres de treball. «No hi haurà activitat comercial ni laboral i els col·laboradors tindran un permís retribuït», asseguren.

 

L’empresa d’alimentació barcelonina ha comunicat també que el tancament d’establiments tindrà un efecte perjudicial per a la companyia però que, malgrat això, els treballadors tindran un «permís retribuït». «El moment és excepcional i així ho mereix», conclouen des del grup empresarial.

També et pot interessar...