Una botiga arrasa venent biquinis amb la bandera d'Espanya

'La flamenca de Borgoña', amb seu a Sabadell, ven tota mena de productes amb símbols i frases unionistes
Una botiga arrasa venent biquinis amb la bandera d'Espanya | www.laflamencadeborgona.es

 

'La flamenca de Borgoña' és una botiga amb seu a Sabadell que ha triomfat per la seva varietat de productes i de peces de roba que llueixen la bandera espanyola. La novetat de l'estiu és el biquini personalitzat amb la bandera espanyola i la Creu de Borgonya que han arrasat tant en l'àmbit nacional com internacional.

 

El biquini es pot personalitzar i llueix la bandera d'Espanya o la Creu de Borgonya

El producte estrella de la marca té un preu inicial de 80 euros, que ara s'ha rebaixat a 65, i que es fa de forma personalitzada per a cada clienta. La botiga ofereix biquinis de dos models: un de ganxet, que combina els colors i la bandera segons el gust de la compradora, i un reversible que pot ser estampat amb la bandera nacional o amb la creu de Borgonya.

 

 

Segons la companyia, «les dones espanyoles estan perdent la por a mostrar el seu patriotisme davant la situació política i social actual i el fet que s'hagin disparat les vendes dels biquinis amb la bandera d'Espanya és una prova d'això». Asseguren que el producte s'ha venut també a França, Regne Unit, Itàlia i Portugal.

 

Els productes han causat polèmica en els sectors més independentistes

A més, la marca ofereix altres productes que han causat enrenou: des de samarretes a favor de Jusapol, fins a polseres amb la bandera d'Espanya o tasses amb la frase «Quina república ni quins collons?». Això ha creat polèmica entre la marca de roba i els sectors més independentistes i, segons Patrícia Muñoz, la propietària de la botiga, «han tirat ous a casa meva que portaven pintura vermella, groga i negra. Fins i tot han llançat totxanes contra la meva finestra».

 

 

Treballadors de la marca denuncien haver rebut trucades que amenaçaven «us cremarem la botiga a la nit» o que els han titllat de vendre «roba per feixistes i subnormals». La botiga ven productes amb frases de Marchena, explícitament en contra del procés, a favor de la Unió de Mossos per la Constitució i samarretes amb diferents models de la frase «la república no existeix, idiota!».

 

 

També et pot interessar...