The British School of Barcelona, l'exclusiva escola dels fills de Leo Messi

L'escola dels menuts de Leo Messi és a Castelldefels i, segons expliquen a la seva web, es tracta d'unes instal·lacions «basades en l’excel·lència»

Leo Messi i els seus fills
Leo Messi i els seus fills | Instagram

El setembre arriba carregat de feina a la residència dels Messi. Després d’un estiu d’allò més mogut i en el qual Leo Messi i Antonella Roccuzzo han pogut gaudir d’unes merescudes vacances a bord d’un espectacular iot a Eivissa, la temporada comença moguda. I és que, més enllà de la tornada a la feina de l’astre argentí —ja ha anotat 4 gols amb només tres partits aquesta temporada amb el Barça—, als petits Thiago, Mateo i Ciro els arriba l’hora de tornar a l’escola.

Així ho ha transmès, de fet, el ‘10’ del Barça en una publicació matinal a Instagram. En aquesta s’hi pot veure el mateix Messi agafant de la mà els seus dos fills grans i posant instants abans d’acompanyar-los a la prestigiosa i distingida escola de Castelldefels on estudien: l’escola britànica de Barcelona. Segons ha tret a la llum ‘El Nacional’, l’escola dels menuts de Messi s’hauria pogut esbrinar gràcies a la indumentària escolar del fill gran del futbolista blaugrana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

L’escola britànica de Barcelona, el centre dels fills de Messi

Començant per destacar que el mateix centre assegura que les seves instal·lacions i estudis estan «basats en l’excel·lència», els criteris d’acceptació d’alumnes d’aquesta escola són d’allò més escrupolosos. Els alumnes, de fet, se sotmeten  a una prova de matemàtiques i acreditar que tenen un bon nivell d'anglès oral i escrit per poder accedir als estudis.

Les pistes de futbol de l'escola dels fills de Messi
Les pistes de futbol de l'escola dels fills de Messi | The British School

 

La mateixa pàgina web de l’escola escollida per Messi i Antonella pels seus petits també afegeix que quan els alumnes siguin acceptats, aquests gaudiran d’un centre i instal·lacions que els oferirà una educació integral dura però amb bons resultats.

Així són les pistes de bàsquet
Així són les pistes de bàsquet de l'escola que el centre té a Sitges, no a Castelldefels   | The British School

 

Finalment, cal esmentar també que les instal·lacions del centre on Messi duu els seus fills són espaioses i modernes. L’escola, així mateix, compta amb un total de tres edificis, menjadors, una gran quantitat d’instal·lacions esportives com pistes de bàsquet o camps de futbol.

Entrada de l'escola dels fills de Messi
Entrada de l'escola dels fills de Messi | The British School

 


Comentaris

envia el comentari