TENS TELEGRAM?

☀️ Cada dia la previsió al teu mòbil. Apunta't gratis clicant aquí!

ARA MATEIX

🚧 L'AP-7 es desperta tallada pel Tsunami Democràtic

Cabify i Uber suspenen temporalment la seva activitat a Barcelona per agressions

Les plataformes ho han anunciat avui després de la manifestació de taxistes a la ciutat comtal
Imatge d'una manifestació l'any passat a Barcelona contra Uber i Cabify | CatalunyaDiari.cat

 

Les companyies Uber i Cabify han anunciat que suspenen temporalment la seva activitat a la capital catalana arran de les agressions patides avui durant una manifestació de taxistes.

 

L'associació Unauto, que representa al sector VTC a Barcelona, ha assegurat arran de les protestes d'avui a la capital catalana que «la situació està sota control» i que la decisió presa és una conseqüència directa «dels atacs organitzats per grups radicals» a conductors de VTC durant la vaga de taxistes. 

 

Denuncien agressions a la manifestació d’avui

Unauto, en representació de les companyies de transport que avui han decidit aturar el seu servei a la ciutat comtal, ha difós imatges d'atacs a vehicles VTC a diferents punts de la capital catalana i ha demanat «l'empara de les institucions i de les forces de seguretat».

 

En aquest sentit, doncs, la mateixa companyia demana que s’aturi aquesta impunitat i que  «intervinguin i protegeixin els milers de treballadors del sector de les VTC als quals no només se'ls nega el seu dret a treballar sinó que veuen perillar la seva integritat física de forma cada cop més acusada».

 

Finalment, la companyia assegura que esperen que l'actuació de les forces de seguretat els permeti tornar a operar «en les properes hores» a Barcelona.                       

 

En aquestes imatges, per exemple, podem veure alguns dels moments de tensió que s'han viscut avui a la zona de l'Eixample de Barcelona entre taxistes amb llicència i treballadors de les companyies Uber i Cabify. 

 

 

Greus enfrontaments a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra, al fil d'una manifestació que ha acabat amb alguns enfrontaments entre taxistes acreditats i conductors de les companyies que ara es queixen «d'agressions» hi han intervingut amb contundència i han identificat una persona. Tot plegat, així mateix, ha tingut lloc al carrer Diputació, entre Roger de Llúria i Pau Claris.

 

Un conductor ha rebut un cop de puny a l'ull, després de deixar uns turistes a l'Hotel Palace | Twitter

 

Un conductor agredit a l'Hotel Palace

També al matí, un altre conductor ha rebut un cop de puny a l'ull, en deixar uns turistes a l'Hotel Palace, a la Gran Via de Barcelona. Instants abans, de fet, els mateixos manifestants han començat a discutir amb el conductor i, finalment, l'han agredit. Tot i que el conductor ha pogut marxar del seu vehicle, els manifestants li han pintat el cotxe i li han tirat pots de fum, segons ha confirmat TV3.  

 

  

  

 

 

Comentaris