IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cabify torna a Barcelona a partir de demà

Després de poc més d’un mes, la plataforma VTC s’ha adequat a les noves restriccions del Govern que regulen el sector

Els cotxes de Cabify marxaran de la Diagonal
Els cotxes de la plataforma VTC Cabify tornen a operar a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Cabify torna a operar a Barcelona, una notícia que ha agradat a molts usuaris de la plataforma. Després que Uber i Cabify marxessin de Barcelona el passat 1 de febrer, la segona plataforma de vehicles de lloguer amb conductor (VTC) tornarà a circular pels carrers de Barcelona aquest dijous 7 de març després d’haver-se adequat a les noves «restriccions del Govern», imposades a través d’un Decret que regula el sector.

Cabify, al rescat de milers de llocs de treball

Així ho ha anunciat Cabify a través d’un comunicat, tot i «no estar conforme» amb la nova normativa que ha imposat Catalunya, com la de l’obligació de contractar un d’aquests vehicles VTC amb una antelació mínima de quinze minuts, els seus conductors tornaran a treballar a la ciutat comtal: «L'empresa surt al rescat del sector i dels milers de llocs de treball generats per aquest a Catalunya, amb l'adopció d'una nou i costós model de negoci».

En aquest sentit, la plataforma tornarà a activar la seva aplicació a Barcelona, oferint una flota inicial de 300 vehicles propis. Un detall diferent i adaptat a la nova normativa, ja que abans d’abandonar la ciutat els vehicles eren independents. Segons han comunicat, Cabify opina que «aquest model no és el millor per a una ciutat i una comunitat que són símbols d'innovació i progrés», tanmateix, «aposten per oferir una resposta de qualitat al milió d’usuaris registrats a Catalunya».

Cal recordar que el Govern va arribar amb un acord amb els taxistes per aconseguir que aixequessin la vaga que van dur a terme el passat mes de gener i desbloquegessin la Gran Via de Barcelona. En aquest decret, a més de la restricció dels quinze minuts d’antelació, van incloure altres mesures com la del temps de contractació no pot superar els 60 minuts, o que a l’aplicació de mòbil no es poden mostrar les ubicacions en temps real dels conductors o, fins i tot, la que obliga als conductors a tornar a la base després de cada servei.


Comentaris

envia el comentari