Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez presentant Gran Hermano

El gran cabreig de diversos 'Supervivientes' amb el programa

Els concursants expulsats han criticat el tracte que reben
Jorge Javier Vázquez presentant Gran Hermano
Els concursants expulsats han criticat el tracte que reben | GTRES

L'edició de 'Supervivientes 2020' serà recordada com la més estranya de la història. Cal recordar que 'reality' va començar molt abans del previst, amb molt poc temps per preparar la selecció de concursants.

Per si no n'hi hagués prou, el concurs ha coincidit amb la pandèmia del coronavirus, motiu pel qual per primera vegada en la història s'ha informat als concursants de què està passant a Espanya. A causa d'aquest virus, l'arribada dels expulsats a l'Estat s'ha complicat, però per sort tots ja es troben a casa seva a excepció de Fani, l'última expulsada, que encara segueix a Hondures.

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

El més curiós de tot és que l'organització del programa sembla haver ignorat als concursants expulsats, ja que com han trigat a arribar a Espanya, no se'ls ha fet el mateix cas. Ivonne Reyes, mare d'Alejandro Reyes, s'ha queixat a les seves xarxes del tracte que el seu fill i altres concursants del 'reality' com Vicky Larraz havien rebut per part de Telecinco després del seu retorn d'Hondures.

Crítiques pel tracte que reben els expulsats

«Podrien haver-los donat un mínim de reconeixement pels grans supervivents que han estat. No hi va haver imatges, no hi va haver benvingudes, ni una salutació», ha reconegut Ivonne Reyes. L'absència d'una entrada amb abraçades a familiars és normal per la situació que s'està vivint, però el que no s'entén és la poca importància televisiva que se'ls ha donat, ni tan sols una entrevista.

Segons s'ha pogut saber, els concursants van arribant a Espanya de tres en tres. La setmana passada vam veure com van entrar junts al plató Alejandro Reyes,Vicky Larraz i Christian Suescun. La decisió de la productora de portar de tres en tres als concursants respon a la intenció d'evitar vols particulars amb cada un dels expulsats, evitant així un possible contagi de Covid-19.

En definitiva, l'arribada a Espanya dels supervivents està sent molt diferent de l'habitual. El fet d'entrar els tres de cop al plató ha provocat que cap d'ells pugui tenir el protagonisme que tenien en edicions anteriors els expulsats de 'Supervivientes'. El que la gent critica és que ni tan sols hagin fet un vídeo d'homenatge en condicions per a ells. Cal destacar també que els programes estan durant menys del que és habitual, a conseqüència de la crisi sanitària. Veurem si quan millorin les coses se'ls fa el reconeixement que es mereixen.