ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Cadàvers d’altres mons

Les noves investigacions sobre una atípica mòmia trobada a la regió de Nazca podrien indicar que estem davant les restes d’un ésser no humà

La mòmia trobada a Nazca té característiques anòmeles
La mòmia trobada a Nazca té característiques anòmales | Youtube

 

A principis del 2017 van ser descobertes, prop de Nazca al Perú, unes estranyes restes momificades. Un dels cossos cridava especialment l’atenció: presentava un crani allargat i prominent i unes mans amb només tres dits de mides anormalment grans. Ràpidament alguns ufòlegs i experts van apuntar al fet que es podria tractar de les restes d’un ésser aliè a la terra.

Ara, un grup multidisciplinari d’Estats Units i Rússia ha analitzat a Maria, el nom que s’ha donat a la mòmia, per esbrinar-ne més detalls. Les investigacions realcen que la seva estructura òssia s’allunya bastant de la nostra. Les anàlisi genètics, en canvi, apunten que Maria disposa de 23 parells de genomes, exactament els mateixos que els éssers humans.

Les proves continuen, i mentre l’equip d’investigadors està cada cop més convençuts que es troben davant el cos d’un ésser provinent d’un altre planeta, gran part de l’àmbit científic apunta directament al frau. S’haurà d’esperar a noves proves per tindre un veredicte definitiu.

Aquest és l’últim d’una llarga llista de casos de suposats cadàvers extraterrestres. Alguns van despertar molta polèmica i fascinació, altres directament van marcar un abans i un després.

El Nen de les Estrelles

El Nen de les Estrelles (Starchild en anglès) és una de les suposades restes alienígenes més controvertides de la història. Descobert per una estudiant estatunidenca en una mina de Mèxic, el crani d’aquest ésser va passar per diverses mans fins a acabar en possessió de l’investigador Lloyd Pye. Aquest psicòleg i escriptor va quedar tan fascinat per la troballa que l’hi va dedicar la resta de la seva vida, arribant a crear la Fundació Starchild.

S’han realitzat moltes proves al voltant d’aquests vestigis. Les característiques d'aquest crani demostren que es d’un nen d’aproximadament 5 anys, amb un volum cranial que doble el d’un adult normal. En conjunt van trobar-hi fins a 25 diferències amb un crani sa.

Lloyd Pye va lluitar fins al final per demostrar que el Nen de les Estrelles era d'un altre món
Lloyd Pye va lluitar fins al final per demostrar que el Nen de les Estrelles era d'un altre món | Youtube

 

En canvi, les anàlisi genètics han estat molt més polèmics. Alguns demostraven que es tractava d’un infant humà, altres no eren conclusius, i un tercer anàlisi donava com a resultat una mescla de tres ADNs, un d’humà i dos de desconeguts. Aquesta última prova va convèncer a Pye que es tractava d’un híbrid entre humans i alienígenes.

Lloyd Pye va morir el 2013, i la seva fundació per descobrir la veritat del Nen de les Estrelles continua treballant. Molts científics, però, mantenen la teoria que ens trobem davant el crani d’un nen que patia hidrocefàlia congènita, una malaltia que provoca deformacions en el crani molt similars a les observades en aquest cas.

Autòpsia a un extraterrestre

El 1947 una lluminària va caure del cel als afores de la petita població de Rosswell. Molts són els testimonis que asseguren que es tractava d’un Objecte Volador No Identificat (OVNI). Les teories diuen que el govern dels Estats Units ho va ocultar tot i es va quedar amb la nau i els cossos dels seus tripulants.

L’any 1995 una gravació va recórrer totes les televisions del món. Era la suposada autòpsia d’un alienígena mort a l’accident de Roswell. El vídeo mostrava clarament com dos presumptes investigadors amb vestits aïllants disseccionaven el cos d’un ésser no humà.

El curtmetratge va ser un èxit a tot el món i per a molts va esdevenir, durant anys, la prova sòlida que demostrava que els alienígenes existeixen i ens visiten. Però onze anys després, el seu productor i ideòleg Ray Santilli, va reconèixer que es tractava d’una reconstrucció d’unes filmacions que ell havia pogut veure. A partir d’aleshores la gravació i tot el que la rodeja ha estat titllat de frau.

Sembla que aquest és el destí dels diferents cossos extraterrestres descoberts: ser acusats de mentides i muntatges. És cert que en alguns casos les proves en contra són aclaparadores, i en altres si més no convincents. Però els qui defensen la veracitat de les restes sostenen que s’han realitzat grans esforços per fer creure al públic que només són falsedats.

Sigui quina sigui la veritat, la idea de poder descobrir i estudiar éssers d’altres racons de l’univers fascina. I mentre molts esperen que aquests visitants es donin a conèixer per si mateixos, és possible que no passin massa anys fins a la pròxima prova de contacte no terrestre.


Comentaris

envia el comentari