Jesús Sánchez treballant a la Cadena SER

La Cadena SER confirma la inesperada mort de Jesús Sánchez

Jesús Sánchez feia més de vint anys que era al capdavant dels micròfons

El món radiofònic ha rebut una notícia molt trista i inesperada. Mitjançant un missatge a les xarxes socials, la Cadena SER anunciava la mort d'un dels seus locutors més estimats. Es tractava de Jesús Sánchez, presentador dels programes 'Arahal al día' i 'Hoy por Hoy' a Radio Morón.

 

Al periodista, que tenia 52 anys, l'ha sorprès la mort, cosa que ha deixat els seus familiars i companys de professió destrossats. Com no podia ser d'una altra manera, s'han publicat molts missatges de condol i de lament per la pèrdua de Sánchez.

Jesús Sánchez ha mort de manera inesperada

Aquest cap de setmana passat, els seguidors de l'espai 'Hoy por Hoy' de Radio Morón Cadena SER van rebre la trista notícia. Havien trobat sense vida Jesús Sánchez, locutor durant més de vint anys al capdavant del programa esmentat.

Així es va publicar a les xarxes socials. «Amb tota la tristesa del món, hem d'anunciar que aquesta matinada ha mort el nostre company Jesús Sánchez», comença dient el comunicat.

Primer pla de Jesús Sánchez somrient
Jesús Sánchez ha tingut un atac de cor | Twitter

Els seus companys de professió estaven consternats i molt tristos, i és que no podien assimilar el que havia passat. «La direcció, companys i amics estem desolats per aquesta mort tan sobtada», afegeixen a la publicació.

Tal com ha informat la mateixa cadena, el locutor arahalenc ha mort a conseqüència d'«un atac de cor fulminant». I acaba dient: «Ens queda el ressò de la teva veu».

Només publicar-se la mala notícia, els seguidors de Jesús Sánchez s'han bolcat amb la família, a qui han enviat missatges de condol. Ningú s'esperava aquest final tan tràgic per a un home de tan sols 52 anys que gaudia la vida al màxim i a qui li encantava la seva feina.

«No m'ho puc creure. Tot el meu condol a la família i amics. Jesús, sempre recordaré el teu somriure i les bromes que feies», «Quina pena. Que injusta és aquesta vida. Força a la família. Jesús, un gran professional i una gran persona» o «M'he quedat sense paraules» són alguns dels missatges que s'han pogut llegir a les xarxes socials.

Adeu a una de les veus més icòniques de la Cadena SER

Fans i companys de professió de Jesús han volgut acomiadar-se d'ell recordant-lo com una bona persona i un comunicador de cap a peus. Entre els missatges que s'han publicat, destaca el de la periodista Carmen González, que estava destrossada per la mort del seu amic.

«Encara que totes les morts són injustes, la del meu estimat Jesús Sánchez és tan injusta que em fa venir ganes d'aturar el món i abandonar-lo», comença dient. «No hi ha consol per a tanta pena ni explicació perquè una persona de 52 anys se'n vagi d'aquesta manera tan inesperada», lamenta.

«No tocava dir-te adeu. Per això, només em queda triar el lloc i, un altre cop, la paraula perquè no dubtis que viuràs en la memòria de molta gent, com segur que t'hauria agradat», finalitza.

'Arahal al día', programa on treballava de locutor des de feia molts anys, també ha publicat un comunicat per a anunciar la mala notícia, que també ha enxampat per sorpresa els oients.

Jesús Sánchez és el segon periodista de la Cadena SER que ha mort aquest 2022. Al febrer es va anunciar la pèrdua de Juan Pablo Colmenarejo, que va morir amb 54 anys a causa d'un vessament cerebral. Encara que va arribar a ingressar a l'hospital, no van poder fer res per salvar-li la vida.

La mort de Colmenarejo va commocionar els professionals de la ràdio, que van lamentar els fets amb molta tristesa. Ara és Jesús qui omple pena els seus companys, que sempre el tindran present.