URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

CaixaBank endureix les comissions: Fins a 240 euros als seus clients

L'entitat aplicarà a partir de l'1 d'octubre unes noves condicions

Oficina de CaixaBank amb dos caixers i una persona de dia
CaixaBank endureix les comissions: Fins a 240 euros als seus clients | cedida

CaixaBank ha reprès els seus plans de cobrar comissions que poden arribar fins als 240 euros anuals pel manteniment dels comptes corrents amb l'entitat. Aquesta estratègia s'havia d'haver implementat el passat mes d'abril, però a causa de la irrupció de la pandèmia de coronavirus van quedar paral·litzades. Ara, segons ha informat 'Bolsamanía', CaixaBank començarà a implementar els canvis a partir del pròxim 1 d'octubre.

De base, els clients que tinguin domiciliats ingressos mensuals que passin dels 600 euros al mes hauran de pagar 60 euros anuals en comissions, uns 15 euros cada trimestre. El mateix s'aplicarà a tots aquells que rebin una pensió de 300 euros com a mínim o als qui tinguin més de 20.000 euros en fons d'inversió, carteres de fons, assegurances d'estalvis, carteres gestionades i plans de pensions individuals. 

Com evitar el pagament de les comissions

Si es compleixen aquestes condicions, però a més es domicilien tres rebuts o es fan tres compres amb la targeta en un trimestre, el client quedarà exempt de pagar aquesta comissió. La nova targeta de l'entitat, Visa&Pay, tampoc tindrà cap cost de manteniment i permetrà als clients que passin dos dies des que es fa un pagament amb ella fins que apareix el càrrec al compte corrent. A més, també es podran ajornar els pagaments de quotes mensuals, tot i que amb interessos. Per a les targetes de dèbit actuals, els clients hauran de pagar 36 euros anuals no bonificables.

Els canvis que s'aplicaran a partir del dia 1 d'octubre afectaran els productes 'Compte Family', el 'Compte Premium', el 'Compte Estrella' i el 'Compte InTouch', però no tots aquells productes que s'hagin comercialitzat sota el paraigua de la marca 'Imagin' i totes les comptes de la banca mòbil, que mantindran les seves condicions actuals. 

Amb aquests canvis, CaixaBank segueix el camí que ja havien marcat altres entitats financeres de l'Estat com Bankia o Sabadell, i que han fet que tenir domiciliada una nòmina al compte corrent no sigui suficient per evitar pagar comissions. A més, coincideixen amb la notícia sobre la fusió entre CaixaBank i Bankia, que si finalment tira endavant es convertiran en l'entitat financera més gran de tot l'Estat.


Comentaris

envia el comentari