ÚLTIMA HORA

➡ El TSJC manté provisionalment la convocatòria d'eleccions a Catalunya per al 14-F

CaixaBank i el Reial Madrid CF assoleixen un acord de patrocini fins a l'any 2020

Amb aquest compromís, CaixaBank s'incorpora com patrocinador oficial del Reial Madrid CF i soci financer del club

Imatge de l'acte | CatalunyaDiari

CaixaBank i el Reial Madrid CF han subscrit un acord de patrocini a través del qual l'entitat financera s'incorporarà com patrocinadora oficial del club fins a finalitzar la temporada 2019-2020. Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, i Florentino Pérez, president del Reial Madrid CF, han rubricat avui aquesta renovació a l'estadi Santiago Bernabéu. CaixaBank es convertirà en patrocinador oficial del Reial Madrid CF i banc oficial del club, consolidant la seva aposta global pel futbol professional.

L'acord té en compte el patrocini exclusiu en el sector bancari per a Espanya i, també, per a Portugal, un mercat clau per a CaixaBank després que el passat 8 de febrer assolís el 84,51% del capital del banc BPI, convertint-se així en el líder financer d'aquests mercats. A més, en la línia amb el model de patrocini amb la resta de clubs, CaixaBank comptarà amb un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca en les diferents instal·lacions esportives del Reial Madrid CF, paquets d'hospitalitat per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació del club.

Amb aquest acord culmina la relació que La Caixa i CaixaBank han mantingut històricament amb el Reial Madrid CF com el banc de referència per a la seva operativa financera; a més de la col·laboració en uns altres àmbits comercials, com la posada en marxa del servei de venda d'entrades en la temporada 2003-2004 a través dels caixers de CaixaBank.

CaixaBank va impulsar fa 6 anys una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels equips de futbol. Després de convertir-se en nou patrocinador del Reial Madrid CF, CaixaBank té acords amb 13 equips de futbol de Primera Divisió i 12 equips de Segona Divisió. Tot això amb l'objectiu d'aprofitar aquesta nova oportunitat comercial, incrementar la notorietat de marca i captar i fidelitzar als clients en un entorn cada vegada més competitiu. Per tant, mitjançant els patrocinis esportius —principalment el futbol— CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusives als seus clients. Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 15.000 nòmines, i ha finançat 35.000 abonaments.


Comentaris

envia el comentari