Caixabank, millor banc d'Espanya i Europa Occidental segons 'Global Finance'

La revista nord-americana 'Global Finance' ha escollit Caixabank com el millor banc d'Espanya per cinquè any consecutiu i d'Europa Occidental per primera vegada

Jordi Gual, president de Caixabank, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de Caixabank
Jordi Gual, president de Caixabank, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de Caixabank | Caixabank

Millor banc d'Espanya per cinquena vegada consecutiva i millor banc d'Europa Occidental per primera vegada. Això és l'empresa Caixabank segons la revista nord-americana de finances mensual 'Global Finance', tal com informa 'Crónica Global'. S'han valorat especialment característiques com «el creixement, la solidesa financera i la innovació de productes i serveis» de l'entitat.

El jurat d'aquests premis, format pels editors de la revista, que recullen l'opinió d'analistes, consultors, executius del sector bancari i dels mateixos lectors, han estat qui han donat aquest distintiu a l'entitat. El president de Caixabank, Jordi Gual, ha celebrat aquest guardó orgullós, afirmant que suposa «un nou reconeixement» a una banca que treballa de manera distintiva.

Una banca compromesa amb la societat

Segons Gual, Caixabank és una banca «propera, de qualitat, compromesa amb la societat, i que aposta de manera ferma per la innovació, inclús en un entorn difícil, amb tipus d'interès negatius i una forta competència en els mercats».

Per la seva banda, el conseller delegat de Caixabank, Gonzalo Gortázar, ha assenyalat que l'entitat financera «ha continuat consolidant el 2018 el seu lideratge en banca minorista i banca digital en el mercat ibèric». També  ha destacat el Pla Estratègic 2019-2020, que «impulsa la tecnologia al servei de clients i treballadors» i reforça el model de banca socialment responsable.

Innovació tecnològica

Caixabank va anunciar que incorporaria el reconeixement facial als seus caixers el passat mes de febrer. D'aquesta manera, Caixabank es converteix en el primer banc del món en implementar aquesta tecnologia perquè els clients que s'acostin als caixers puguin estalviar-se utilitzar el seu codi de seguretat pin per obtenir els seus diners. Aquest servei ja està operatiu en quatre oficines de Barcelona i preveu realitzar progressivament l'expansió del reconeixement facial en les seves oficines Store a partir del segon semestre de 2019.

Caixabank va presentar un nou sistema de reconeixement facial per treure diners
Caixabank va presentar un nou sistema de reconeixement facial per treure diners | Caixabank

 

Aquest sistema de verificació facial reconeixerà als clients a través de la imatge captada per la càmera de la terminal que els caixers porten incorporada. Aquest procés validarà fins a 16.000 punts de la imatge del rostre de l’usuari. Dotant-la de la màxima seguretat i garantint una identificació totalment segura. Per poder gaudir d’aquest servei, els clients de CaixaBank hauran d’haver-se donat d’alta prèviament a les oficines de l’entitat.

Tot i això, els clients podran seguir escollint si desitgen treure diners a través del reconeixement facial o utilitzant el codi de seguretat pin. El llançament d’aquest nou servei, desenvolupat amb la col·laboració dels seus socis tecnològics Fujitsu i FacePhi, forma part del seu Pla Estratègic 2019-2021 on els projectes d’innovació tecnològica tenen un paper clau.


Comentaris

envia el comentari