IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

CaixaBank tancarà més de 800 oficines a Espanya en 3 anys

Aquest fet suposa prescindir del 40% del total de les seves oficines

A les zones rurals mantindrà les seves 1.076 oficines
A les zones rurals mantindrà les seves 1.076 oficines | CatalunyaDiari.cat

CaixaBank tancarà més de 800 oficines en tres anys, fet que suposa prescindir del 40% del seu total. La decisió s'adequa al pla estratègic 2019-2021 de l'empresa, que vol potenciar a les zones urbanes el model 'store', basat en un assessorament personalitzat al client amb un ventall més ampli d'horari. Pel que fa a les zones rurals, en canvi, mantindrà les seves 1.076 oficines. 

Assessorament personalitzat

La mesura, que afectarà a totes les seves oficines d'Espanya, implica eliminar els taulells interiors sense suprimir els caixers de l'exterior. A canvi, hi ha una aposta per l'assessorament amb cita prèvia. Actualment, hi ha 285 'stores' de CaixaBank però a finals del 2021 se'n preveu tenir més de 600.

La nova proposta es va iniciar el 2014 amb 14 oficines i ha obtingut valoracions molt positives tant per part dels clients com de la pròpia empresa. De mitjana, hi treballen uns 12 empleats per establiment

Altres novetats arreu de l'Estat espanyol

CaixaBank es troba en un moment d'innovació i canvis, com ha demostrat en els últims mesos. Un dels trets més destacables és la seva aposta pel que denomina 'Family Store'. Màlaga va ser la ciutat escollida per la nova iniciativa de l'empresa.

Situada al carrer Marques de Larios, a la botiga s'hi poden trobar objectes electrònics de tota mena: telèfons mòbils, ordinadors, rentadores, sistemes d'alarma... I els clients poden finançar tot allò que comprin al 0% TAE, tan si són clients de l'entitat com si no.

Una aliança amb Booking

Un acord «estratègic». Així és com les CaixaBank i Booking definien l'aliança que van forjar el passat mes de setembre. D'aquesta manera, s'ofereix als clients del banc un descompte del 4% en totes les reserves que es fan a través de Booking.com o amb l'aplicació CaixaBankNow. CaixaBank es va consolidar amb aquesta iniciativa com la primera entitat de l'Estat que ofereix aquest tipus de servei als seus clients.


Comentaris

envia el comentari