Vista del litoral de Calafell.

Calafell ja té a punt una nova edició del Mercat d'Estocs

Els comerços dels eixos comercials ofereixen descomptes i grans oportunitats

Calafell ja ho té tot a punt per celebrar aquest cap de setmana l'edició número 32 del Mercat d'Estocs. Els dies 7 i 8 de març, dins de l'horari comercial habitual, els diferents establiments situats als eixos comercials del municipi ofereixen descomptes i grans oportunitats. La iniciativa serveix, per una banda, perquè els comerços liquidin els estocs de la temporada d'hivern, que ja finalitza, i puguin actualitzar el gènere dels establiments.

Per altra banda, també suposa una oportunitat pels compradors d'aconseguir productes de qualitat a molt bon preu. Els establiments que prenen part en la promoció estan identificats amb un rètol i trauran els seus productes al carrer. El Mercat d'Estocs, que es fa al final de la temporada d'hivern i de la d'estiu, està organitzat per l'Ajuntament de Calafell i les associacions Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja.

Projecte per fer visible la fibromiàlgia

També relacionat amb l'actualitat de Calafell, el consistori ha anunciat aquesta setmana que ha apadrinat un projecte que té com a objectiu fer visible la fibromiàlgia. La iniciativa neix amb la voluntat de conscienciar la societat, els metges i els estaments polítics de la gravetat de la situació que viuen els afectats per aquesta malaltia incurable, que cada cop són més.

«Es tracta de donar veu a les persones que pateixen en silenci un dolor i cansament insuportables que no poden pal·liar amb res i que, a més a més, són injustament incompreses», ha remarcat la tinent d'alcalde d'Igualtat i Drets de l'Ajuntament, Helena Rubio. La campanya s'ha iniciat amb un vídeo realitzat per la periodista, i malalta de fibromiàlgia, Cristina Garcia Lucena, que es titula 'Fibromialgia: un viaje en solitario'. García, que viu a Calafell, va haver de deixar la seva feina a causa de la malaltia. Al vídeo, que ha fet ella sola, explica la seva experiència com a malalta de fibromiàlgia.