Caminada

Unes 900 persones participen a la 12a caminada solidària de la Fundació La Muntanyeta

L’acció solidària recapta més de 7.000 euros per a la millora del centre per a persones amb paràlisi cerebral

Prop de 900 persones han participat aquest diumenge a la dotzena edició de la caminada solidària en benefici de la Fundació Muntanyeta de Tarragona, que atén i vetlla per les persones afectades per paràlisi cerebral. La marxa solidària, de recorregut circular, s’ha iniciat al Balcó del Mediterrani amb un ambient festiu i familiar.

La caminada s'ha iniciat a les nou del matí i ha recorregut la costa tarragonina fins a arribar a la muntanya de Sant Pere. A les instal·lacions de l'entitat hi ha hagut una trobada festiva, amb avituallament, que ha estat amentizada per Dj Abadia. També s'ha instal·lat un photocall on totes les persones que hi han participat s'han pogut fer una foto i compartir-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #CaminemJunts.

L’acció solidària ha recaptat 7.175 euros que es destinaran a la millora del centre de l’entitat. La Fundació La Muntanyeta de Tarragona gestiona una escola d’educació especial, un centre ocupacional i una residència, a més de donar cobertura a més de 100 persones amb pluridiscapacitat a les comarques de Tarragona.