Josep Maria Barteomeu

El Camp Nou es rebel·la contra la directiva del Barça

Abans del partit contra l'Eibar, el Camp Nou ha reaccionat de manera contundent

L'afició del FC Barcelona ha dit prou. Després de l'escàndol que va saltar a principis de setmana, en relació a la possibilitat que la directiva del club hagués pagat a una empresa perquè ataqués els jugadors blaugrana a través de xarxes socials, avui li ha tocat als aficionats dir la seva.

Així les coses, poc abans de l'inici del partit, l'afició ha començat a emetre crits de 'Bartomeu dimissió', acompanyats d'una xiulada ben sonora així com d'una mocadorada. Per la seva part, el president del club feia d'observador dels fets des de la llotja.

El terratrèmol a can Barça esclatava arran de la informació que es feia pública a 'Cadena SER' i que assegurava que directius del club haurien contractat els serveis de  I3 Ventures. Aquesta empresa va publicar un seguit de missatges menystenint no només als rivals a la llotja de Bartomeu, sinó als mateixos professionals i jugadors del club.

La pitjor crisi interna de Bartomeu

Es tracta, doncs, de la crisi interna més rellevant des que l'actual equip directiu va guanyar les eleccions l'any 2015. Pesos pesants de la plantilla s'han pronunciat al respecte, entre ells Gerard Piqué, qui a través de les xarxes socials titllava de «titella» al periodista Marçal Llorente, professional suposadament afí als interessos de Josep Maria Bartomeu.

També et pot interessar...