Can Barceló, el restaurant de Campdorà que ha repartit 8 milions d'euros de la Grossa de Cap d'Any

L'any passat va repartir un segon premi
Dos premiats a l'Ametlla de Merola gràcies al número venut al restaurant Can Barceló de Campdorà | CatalunyaDiari.cat

 

El sorteig de La Grossa de Cap d'Any, que s'ha celebrat aquest 31 de desembre de 2017 per segon cop, ja té un talismà convertit en símbol del sorteig. Es tracta del restaurant Can Barceló, de Campdorà (Gironès), que després d'entregar un segon premi l'any passat aquest any ha repartit 8 milons d'euros de la Grossa.

 

En total, entre les dues edicions del sorteig aquest restaurant ja ha entregat 11 milions d'euros, després de sumar-hi els 3 milions que va repartir l'any passat. La seva propietària, Nuri Barceló, ha explicat que el número premiat, el 56.795, s'ha venut íntegrament per internet i que ha anat a parar, majoritàriament, als Pastorets de l'Ametlla de Merola, al Berguedà.

Barceló ha explicat que «estan molt contents» d'haver-se convertit en un talismà del sorteig, tal com ho és La Bruixa d'Or per al sorteig de Nadal a Catalunya o l'administració de Doña Manolita de Madrid, un referent a tot l'Estat pel que fa a la loteria de Nadal. «Som la 'Doña Manolita' de la Grossa, bromejava la propietària entre crits d'alegria.

 

L'única pega de la propietaria al premi és no haver pogut facilitar la vida a algun veí del poble o dels seus clients habituals, però assegura que «la sort és per qui la busca».

 

Vilassar de Mar també rep el primer premi

A l'altre municipi català on ha caigut La Grossa, Vilassar de Mar (Maresme), el premi s'ha repartit des de l'estant 'el As' i la parella beneficiada ha baixat a celebrar-ho amb els propietaris del local. La butlleta està premiada amb 100.000 euros per 5 euros apostats.

 

«Ens venen com l'anell al dit», ha explicat la Mayca, ja que la seva situació personal és força delicada. Ella es troba de baixa laboral i el seu marit és a l'atur. Així, aprofitaran els diners per «tapar forats» i per gaudir d'unes merescudes vacances.