Les canalitzacions espirituals i l'energia dels éssers de llum

T'expliquem els secrets d'aquesta mena de comunicació entre persones i ens situats en una esfera no física

Canalización espiritual: cómo interpretar la energía de los seres de luz
T'ensenyem a interpretar l'energia dels éssers de llum a través de les canalitzacions espirituals | HOROSCOPOMAGICO.COM

Avui en dia, hi ha molta gent que du a terme canalitzacions espirituals, però tens idea de què són exactament els canalitzadors d'energia i les canalitzacions espirituals? Com ho podem fer per aconseguir trobar la llum? T'ho explicarem tot seguit, juntament amb diverses curiositats al voltant de les canalitzacions espirituals.

En què consisteixen les canalitzacions espirituals?

La intuïció és una classe d'activitat mental de totes les persones i, tal com explica 'Horóscopo Mágico', no són coneixements adquirits, sinó que es tractaria d'un canal de comunicació amb dimensions diferents, que fa que siguem capaços de rebre missatges dels guies espirituals, àngels de la guarda o del nom que cada creença o religió posa als éssers de llum.

S'entén per canalització espiritual la forma de comunicació que es produeix entre les persones i els ens situats en una altra esfera no física: els esperits de la natura, els àngels i, en definitiva, els éssers de llum. El paper dels canalitzadors de l'energia, de fet, s'assembla molt al dels traductors o intèrprets. 

Dit d'una altra manera, les canalitzacions espirituals ens ajuden a sentir tant l'arribada de determinats missatges com els seus fonaments.

  • Potser t'interessa: L'astrologia kàrmica et permet descobrir quin destí t'espera

El rol dels canalitzadors d'energia

Els canalitzadors espirituals poden sentir, establir una comunicació amb un ésser diferent i, després, expressar amb paraules tot allò que han rebut per compartir-ho amb altres persones. La manera de rebre els signes varia d'un individu a l'altre i, a través de la pràctica i del temps, la persona podrà veure si només fa gala de creativitat o si realment es troba en un procés de canalització espiritual. Aquestes canalitzacions es poden produir en forma de sensació, visió o contingut textual.

Hi ha entesos que afirmen que els canalitzadors d'energia primer de tot capten la informació a nivell dels sentiments i de les intuïcions, i que més endavant la ment els ajudarà a expressar-ho tot a través de paraules. Aquest fet s'explicaria perquè els éssers de llum farien servir un altre llenguatge diferent al de les persones, que considerarien que és contingent i artificial, i troben que la manifestació de sentiments i sensacions té més riquesa.

El rol dels canalitzadors d'energia és fonamental, perquè són capaços d'escollir qui o què està disposat a canalitzar, si és que existeix un interès, i aleshores hi connecten i duen a terme la seva transmissió. Hi ha diversos éssers humans que, per exemple, són capaços de canalitzar l'Arcàngel Miquel. En cas que l'entitat accedeixi a comunicar-se amb el canal, el flux d'informació es pot donar més enllà de les paraules.

  • Et recomanem: Les màncies, mètodes d'endevinació per mitjà d'un oracle
Canalización espiritual: cómo interpretar la energía de los seres de luz
Segons la creença o la religió, els éssers de llum reben noms diferents | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

Hi ha alguna relació entre els trànsits i les canalitzacions espirituals?

Es tendeix a creure que cal que els canalitzadors espirituals passin per un trànsit molt profund, o fins i tot que posin a disposició de l'altre ens el seu cos per tal que pugui utilitzar-lo com si es tractés d'una possessió puntual.

Ara bé, aquest canal s'assembla en gran mesura a algunes altres possibilitats comunicatives, siguin corporals, verbals o tinguin un vincle amb les tardes o l'escriptura. En qualsevol cas, tots vehiculen un missatge que pot variar en funció de la seva definició i també de la manera en què el receptor l'interpreta.

En aquest sentit, es diu que una gran part dels canalitzadors saben que ho són i coneixen les activitats que tenen lloc al seu voltant, mentre es concentren en els éssers de llum que miren de canalitzar. Avui en dia, no resulta gaire freqüent que els canalitzadors espirituals abandonin les seves ments o els seus cossos mentre miren de comunicar-se amb els esperits, els àngels o qualsevol altre ésser amb el qual mantinguin una connexió.

  • També et pot interessar: Què són els txakres i quin significat tenen?

Mascotes i canalitzacions espirituals: els animals tenen un sisè sentit

Les mascotes que podem tenir a casa posseeixen un gran poder a nivell de les canalitzacions espirituals. Això potser et podria fer pensar en alguna pel·lícula en què un gat o bé un gos té una reacció singular quan hi ha una presència d'alguna entitat com ara un esperit.

Tot i que el llenguatge dels animals és ben diferent del de les persones, els envaeix un desig molt gran de comunicació amb les persones. En cas que percebis que la teva mascota rep algun missatge, no t'aferris a les ganes de sentir paraules i mira de veure què sent l'animal.

Quan decideixis obrir-te a les teves emocions i als teus sentiments, el teu cervell serà capaç de trobar, d'una forma ben natural, els mots adequats per tal que la teva consciència humana pugui endinsar-se a l'interior de l'enteniment de la comunicació.

A mesura que vagis guanyant confiança en la teva persona i les teves habilitats d'entendre els missatges que transmeten els éssers de llum, i que les experiències de canalització espiritual amb els teus animals s'incrementin, la informació t'arribarà amb més rapidesa i facilitat, sense que prèviament hagis de mostrar interès per tal de rebre-la.

  • Contingut relacionat: Què són l'amor kàrmic, les flames i les ànimes bessones?
Canalización espiritual: cómo interpretar la energía de los seres de luz
La informació t'arribarà cada cop més ràpidament i fàcilment | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

Pot ser que les canalitzacions espirituals atreguin algun ésser fosc?

Hi ha molta gent que, quan ha de rebre algun missatge per mitjà de les canalitzacions espirituals, té el dubte de si podrien atraure algun ens fosc o negatiu, que sigui tot el contrari dels éssers de llum. Això no obstant, cal que remarquem que els canalitzadors d'energia poden triar què i qui canalitzen, de la mateixa manera que poden escollir amb qui volen parlar cara a cara.

Els canalitzadors poden decidir expressar de manera forta la voluntat de rebre els orígens i el nom de l'ens que hi vol mantenir un contacte i, en el moment en què es domina l'art de la canalització espiritual, podrem sentir el nivell de consciència d'aquest ens quan sentim el seu nivell de consciència i també el valor de la informació.

Pel que fa a la informació rebuda, la intuïció et revelarà si és bo que confiïs o no en el missatge canalitzat que t'ha arribat. Els sentiments, prejudicis, pensaments i creences interfereixen en els signes que ens arriben i, per aquesta raó, la intenció de neutralitat i la pràctica són indispensables per aconseguir fer callar el raonament i conferir un entrenament a la ment amb l'objectiu que els missatges que transmeten els éssers de llum ens puguin arribar adequadament.


Comentaris

envia el comentari