Assistents amb mascareta en un concert al festival Canet Rock 2021

El Canet Rock s'expandeix i té nova destinació per aquest 2022

Zoo, La Pegatina, Xanguito i Pèl de Gall, els primers confirmats

El Canet Rock s'ha convertit en els últims anys com el gran escenari de la música catalana. Un festival, que després de vuit anys de consolidació, hi han passat els principals grups del panorama musical del país i hi han assistit milers de persones. 

El festival, però, vol anar més enllà i volar més alt. Una intenció clara d'apropar a més llocs allò que han creat a Canet de Mar. En aquest sentit, el Canet Rock trenca barreres i s'expandeix el pròxim estiu.

Espot CanetRock Mallorca 022

El Canet Rock, a Mallorca

No cal que ens preocupem. El Canet Rock no deixarà de fer-se al municipi del Maresme, sinó que hi haurà dues edicions diferenciades aquest estiu de 2022. A més de Canet de Mar, el festival se celebrarà el 23 de juliol a l'illa de Mallorca, en concret, al municipi d'Alcúdia.

Un anunci que l'han fet els impulsors de la iniciativa cultural i que ja han donat els primers detalls de l'esdeveniment musical. Una decisió presa coincidint amb la vuitena edició del certamen.

La cita mallorquina tindrà «una dotzena de les millors bandes dels Països Catalans». Des de l'organització han fet un petit avançament d'aquest cartell amb quatre bandes de renom. Els primers artistes confirmats són Zoo, La Pegatina, Xanguito i Pèl de Gall.

Els valencians Zoo portaran a Alcúdia la seva mescla de música electrònica de ball amb rap, ritmes llatins i de música tradicionals que han girat per països com Alemanya, Suïssa, França, el Regne Unit o el Japó.

La Pegatina presentarà l'espectacle 'Hacia otra parte', que inclourà algunes de les cançons més conegudes del grup com 'Maricarmen' o 'Lloverá y yo veré' i èxits com 'Y volar' o 'Down for love'.

Els illencs Xanguito actuaran al Canet Rock Mallorca amb la «música festiva» amb «personalitat pròpia» que barreja ritmes folklòrics i moderns que han «revolucionat» el panorama musical mallorquí en cinc anys, segons els responsables del festival.

Finalment, Pèl de Gall aportarà l'experiència que aporten quatre discs d'estudi i deu anys de bagatge que els han convertit en un dels grups «més consolidats» de l'escena musical de Menorca.

Entrades a la venda

L'esdeveniment a Mallorca ja ha engegat la maquinària. Després de presentar els primers artistes que participaran al festival, només falten els assistents. En aquest sentit, ja s'han posat a la venda 12.000 entrades a la web.