YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Girona canviarà el sentit del carrer del riu Freser, un dels accessos a la ciutat

La via, de sentit únic, és molt utilitzada per evitar les cues del carrer del Migdia i la carretera de Barcelona

Carrer del Riu Freser de Girona.
El carrer del riu Freser de Girona és una drecera utilitzada per evitar dos dels accessos que més es col·lapsen a la ciutat. | Catalunya Diari

Els conductors que habitualment accedeixin al centre de Girona per la zona sud de la ciutat hauran d'estar atents al canvi que aplicarà l'Ajuntament en els propers mesos. El carrer del riu Freser, en ple barri de Sant Pau, canviarà de sentit i deixarà de ser d'entrada a Girona per passar a ser de sortida. La mesura s'aplicarà després de les obres que han de modificar l'aparença d'un dels trams d'aquest carrer, la part compresa entre els carrers de Santiago i de Sant Isidre, que esdevindran plaça.

Fetes les obres, el consistori pretén dur a terme una campanya informativa dirigida a la ciutadania i serà llavors quan entri en vigor el canvi que afectarà aquesta via, cada cop més transitada malgrat que es tracta d'un carrer força estret i d'una única direcció.

Una drecera cada cop més transitada per evitar els col·lapses dels grans accessos

El carrer del riu Freser, com diem secundari per la seva configuració, ha estat cada cop més utilitzat en els darrers anys com a drecera per accedir al centre de la ciutat i estalviar les cues que, tot sovint, es formen a dues de les grans vies que hi donen accés i que van paral·leles a aquest carrer. Es tracta de la carretera de Barcelona i el carrer del Migdia.

La situació havia generat que els vehicles circulessin pel carrer del riu Freser com a drecera alternativa, però ho feien a alta velocitat i això havia comportat accidents. Tot plegat va comportar mesos enrere queixes veïnals. L'Ajuntament de Girona, després d'estudiar la situació, opta ara per aplicar el canvi de sentit.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari