Imatge dels consellers d'ERC a l'Alt Camp

Canvis en les conselleries d'Esquerra Republicana del Consell Comarcal de l'Alt Camp

Es mantenen en el càrrec Marc Bigordà i Jordi Pijoan

Canvis al Consell Comarcal de l'Alt Camp. Francesc Xavier Pagès Alonso, alcalde de Mont-ral, Anna Salvat Miracle, regidora a l’Ajuntament de Bràfim, i Cecília Salvany Punsoda, regidora a l’Ajuntament de Vilabella, han pres possessió dels càrrecs  de conseller i conselleres comarcals per Esquerra Republicana de Catalunya.

L’acte de recollida de les credencials i promesa del càrrec va tenir lloc durant el ple del Consell d’ahir dimarts dia 27 de juliol. Els tres nous representants  s’han integrat en el grup republicà, que està a l’oposició, format també per Marc Bigordà Prió, alcalde dels Garidells, i Jordi Pijoan Parellada, alcalde de Querol, que continuen fins a final del mandat el  2023.

L’entrada dels tres nous membres al grup d’Esquerra ha implicat la sortida de Sergi Ferré Gabarró, regidor a l’Ajuntament de Cabra del Camp. També de Laia Coll Martínez, regidora a l’Ajuntament de Rodonyà. Alhora, de Maria Hernàez Luque, regidora a l’Ajuntament de Vallmoll, en compliment de l’acord intern de partit que preveia aquest relleu a mig mandat.