Canvis en la gestió de les franquícies de Tous per guanyar «eficiència»

La marca de joies ha dissolt la filial que controla les seves franquícies per tenir-ne més control

Arriben nous canvis a Tous, la marca de joies de Manresa, per aconseguir ser més eficient. Es tracta d'una  reorganització mercantil per dissoldre la filial que controla les franquícies i així guanyar «eficiència i eficàcia societària i de negoci», segons afirmen els portaveus.

La joieria familiar ha dissolt la filial per tenir més control de les franquícies

El què s'ha fet és centralitzar aquesta part del negoci en la societat mercantil Joieria Tous, una de les principals del grup.  Aquest canvi comporta la dissolució de la filial, sense liquidació, i de les altres filials territorials que eren en actiu, situades a Ciudad Real i a Lleó. Les botigues d'aquestes dues ciutats continuaran obertes, però com una botiga més de la companyia.

Els portaveus de la companyia afirmen que aquesta reorganització s'està «fent des de fa anys», encara que acabarà aquest estiu. Expliquen que els canvis del grup seran pocs i que s'engloben en  l'estratègia de «convertir-se en la marca de joieria assequible més volguda i desitjada del món». Així doncs, per complir l'estratègia, Tous ha d'oferir una imatge de marca forta i sòlida.

La reorganització permet controlar que les franquícies tinguin els mateixos objectius que el grup | Cedida

 

Pretenen controlar les franquícies per eliminar el risc que aquestes no segueixin els mateixos objectius que defensa la marca central, segons els especialistes en màrqueting. La reorganització té la intenció de consolidar-se en el sector del luxe i enfortir la idea que és una joieria assequible. Els canvis s'emmarquen en un context de creixement, ja que el tancament del 2018 ha suposat un augment del 4,5% de beneficis respecte a l'any anterior.

També et pot interessar...