URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Media Markt remodela el seu negoci: cafeteries, inversió energètica i seguretat

Molts canvis ja estan presents en algunes de les seves botigues

Media Markt | Cedida

Media Markt ha decidit fer un pas endavant i diversificar el seu negoci. Tal com anuncia 'El Español', l'empresa començarà a llogar productes enguany i, a més, entrarà en el mercat energètic, concretament de l'energia fotovoltaica. Paral·lelament, Media Markt valora la possibilitat d'instal·lar cafeteries i espais d'oci a Espanya.

Modernitzar el negoci

Així mateix, un dels centre sque obrirà la companyia a El Prat inclourà un servei de lloguer de tota mena d'articles per als clients. En cas que funcioni tal com s'espera, Media Markt estendrà el servei en totes les botigues. L'empresa ha anunciat que invertirà 11 milions d'euros en la transformació del nou model d'establiment.

En la mateixa línia, la companyia posarà en marxa el projecte 'New Life', una mena de 'renting' de productes que ofereix l'oportunitat de contribuir a l'economia circular amb articles tecnològics. A més, Media Markt s'ha endinsat en la venda d'energia fotovoltaica, que, per al moment, realitza amb EDP, tot i que preveu negociar amb altres comercialitzadores. En aquest sentit, l'empresa instal·larà plaques fotovoltaiques en les seves botigues i compartirà l'energia amb els blocs veïns.

Alhora, habilitaran aparcaments elèctrics, com els que hi ha a Sevilla i a Barcelona. Media Markt també vol crear espais d'oci com ara cafeteries dins les seves botigues. Ara bé, destaquen un apunt, i és que aquestes han de centrar-se a l'alimentació, la salut i l'esport saludables. Finalment, la companyia oferirà productes de seguretat i serveis de domòtica. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari