Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de les retencions que estan tenint lloc el 31 de març de 2022 a l'AP-7.

Caos a les carreteres de Catalunya pel temporal: cues enormes en 5 grans vies

A hores d'ara, les retencions més evidents s'estan produint a l'AP-7, a l'A-2, a la B-10, a la B-20 i a la C-58

Dia complicat a la vialitat catalana. La pluja i diversos accidents estan complicant la mobilitat a les carreteres aquest dijous al matí. Un clar exemple són les retencions que s'han produït a primera hora en una via tan concorreguda com l'AP-7

En aquesta via, segons Trànsit, s'han registrat fins a 17,5 kilòmetres de retencions entre Sant Cugat del Vallès i Santa Perpètua de la Mogoda per un accident, que talla un carril. La situació, però, no s'acaba aquí.  I és que altre accident ha provocat 10 kilòmetres de cues entre Sant Feliu de Llobregat i San Andreu de la Barca, amb dos carrils tallats. 

A hores d'ara, les retencions més evidents s'estan produint a  l'AP-7, a l'A-2, a la B-10, a la B-20 i a la C-58
 

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha informat que dues persones han resultat ferides menys greus en un sinistre en aquesta via a Santa Coloma de Cervelló. 

Pots consultar tota la informació del Trànsit al minut clicant en aquest enllaç

La C-58, un polvorí 

A la C-58 s'acumulen 6,5 kilòmetres de retencions en l'enllaç amb l'AP-7 en sentit Terrassa, a Barberà del Vallès. També s'ha produït un accident a la Ronda Litoral que complica la mobilitat.

A més a més, a l'A-2, a l'altura de Sant Joan Despí, les retencions també són evidents des de primera hora d'aquest dijous, 31 de març. 

A la B-10 hi ha cues de fins a 10 km al Nus del Llobregat, en sentit Barcelona; i a la B-20 es registra una congestió de 7,50 km de cues al Nus de la Trinitat. 

Gairebé 11 quilòmetres de cues a la C-59

La situació va més enllà a la C-59, a Palau Solità i Plegamans. Allà, en direcció Mollet del Vallès —a l'enllaç amb l'AP-7— les cues superen els 11 quilòmetres. 

D'altra banda, cal destacar que a hores d'ara hi ha petites retencions per tot Catalunya a causa del temporal. I, per més inri, a la Vall d'en Bas, a Girona, la C-152 resta tallada al punt de les 09.30 hores del matí d'aquest dijous per una tractorada.