YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Caprabo reparteix 15.000 peres a nens pel Dia Mundial de les Fruites i Verdures

La peça de fruita que es repartirà enguany serà una pera 'conference' conreada a Catalunya

Treballadors d'un supermercat de la cadena Caprabo
Caprabo continuarà al capdavant d'una campanya que ja ha dut a terme altres anys | Europa Press

Caprabo repartirà fins a 15.000 peres entre els nens per a conscienciar de la importància d'una alimentació saludable amb motiu del Dia Mundial de les Fruites i Verdures, que se celebra aquest divendres. Els supermercats porten més de sis anys realitzant aquesta campanya i durarà fins al pròxim 21 octubre, i la peça de fruita que es repartirà enguany serà una pera 'conference' conreada a Catalunya, ha informat Caprabo en un comunicat aquest divendres.

L'acció compta amb la col·laboració de l'associació sense ànim de lucre '5 al dia', que promou el consum de, com a mínim, cinc peces de fruita diàries, i de l'empresa AM Fresh Ibèria.


Pera 'conference', conreada a Catalunya

Al costat de la peça de fruita, Caprabo també donarà un fullet informatiu sobre el consum de les fruites de temporada i consells per a consumir més fruites i verdures.

Enguany també es realitzaran dues accions més en el marc del Dia Mundial de les Fruites i Verdures: el concurs 'Les teves receptes de fruita i/o verdura', que consisteix a publicar una recepta saludable per a poder aconseguir un premi de 100 euros, i també un taller de berenars saludables amb fruita en l'espai Xef Caprabo, situat en el centre comercial de L'Illa Diagonal, a Barcelona.

La venda de Caprabo, encara pendent

El grup Bon Preu i un fons d'inversió estranger es disputen encara la compra de Caprabo. Els dos candidats han deixat pel camí altres interessats com Carrefour, Consum i altres grups d'inversió, i ara estan en la fase d'auditar el valor del grup de supermercats d'Eroski abans de presentar una oferta vinculant.

Bon Preu no confirmava ni desmentia l'operació fa tres setmanes, i es presentava «obert i pendent» de les «diferents oportunitats que ofereix el mercat» i que valora «constantment» allò que el beneficiï com a grup. Sí subratlla que totes les operacions a les quals es comprometi han de ser «assumibles com a empresa» i han de garantir la «fiabilitat» del pla econòmic financer.


Comentaris

envia el comentari