Pau Ricomà i Carla Aguilar van fer públic l'acord de govern municipal de Tarragona el passat 14 de juny.

Carla Aguilar, d'En Comú Podem, alcaldessa accidental de Tarragona

El batlle tarragoní, el republicà Pau Ricomà, es troba de vacances fins al pròxim 15 d'agost

Relleu al capdavant de l'alcaldia de Tarragona. Accidental i motivat per les vacances del batlle republicà, Pau Ricomà, però relleu al cap i a la fi.  La primera tinent d'alcalde, i regidora responsable de les àrees de Participació, Serveis Socials i Benestar Animal, Carla Aguilar es troba al capdavant del consistori tarragoní. La líder tarragonina dels Comuns substituirà a Ricomà en funcions, sobretot, de representació institucional.

D'aquesta manera, i durant quinze dies, fins al pròxim quinze d'agost, Carla Aguilar assolirà, conjuntament amb Ada Colau a Barcelona, el màxim poder que els Comuns hauran tingut a Catalunya:  l'alcaldia d'una de les quatre capitals catalanes.

L'alcaldessa, al Nàstic

Aquest passat dissabte, tres d'agost, el Nàstic de Tarragona celebrava el seu tradicional torneig d'estiu, el Ciutat de Tarragona. El conjunt gran s'enfrontava a un conegut convidat pel torneig, el Saragossa. Els tarragonins van perdre per dos a tres i  l'encarregada d'entregar la copa a l'equip aragonès va ser l'alcaldessa accidental de Tarragona, Carla Aguilar.