Carles Castellnou, de TV3, promet una foto despullat si arriba al milió de 'followers'

El periodista, que habitualment informa des de Madrid, ha anunciat al seu compte de Twitter que promet un «integral» si arriba al milió de seguidors
Carles Castellnou ha promès un «integral» si arriba al milió de seguidors a Twitter
Carles Castellnou ha promès un «integral» si arriba al milió de seguidors a Twitter | TV3

Carles Castellnou, un periodista de TV3 que sovint informa els espectadors del TN des de Madrid, ha promès als seus seguidors de Twitter una foto despullat si arriba al milió de seguidors a la xarxa social. Així, el català s'afegeix a la llarga llista de personatges públics que han anunciat a les xarxes que farien pública una foto seva sense roba, amb l'objectiu d'augmentar seguidors o de, simplement, celebrar una xifra.

Ofereix un «integral»

Castellnou, que actualment acumula poc més de 5.000 seguidors, ha anunciat que oferirà un «integral» si la xifra augmenta fins al milió. Les paraules exactes del periodista han estat: «A 5.001 seguidors dels 10.000. Ja queden menys pel milió. Quan hi arribi prometo un integral». Unes afirmacions que, alguns dels seus seguidors, han qüestionat, demanant-li al periodista que especifiqués una mica més, ja que un «integral» pot tenir més d'un significat. Però Castellnou no ha volgut donar més explicacions.

El periodista informa habitualment des de Madrid
El periodista informa habitualment des de Madrid | tv3

Una fita llunyana

Tot i que el periodista es troba bastant lluny de la seva fita (5.020 'followers'), els seus seguidors ja estan expectants per veure el resultat d'aquest milió que, de moment, està tan lluny. Caldrà veure si la promesa de Carles Castellnou es compleix o si, simplement, formava part d'algun joc de paraules. De moment, els seus fans hauran d'esperar a veure si aquestes declaracions serveixen per arribar al milió de seguidors o si, simplement, es quedaran en l'aire.

També et pot interessar...

  • Els pantalons de Messi que s’han fet virals a Twitter
  • Melani Olivares triomfa a les xarxes apareixent nua a InstagramComentaris

envia el comentari