Foto del presentador de TV3 Carles Costa presentant el 'Telenotícies'

Carles Costa, d'enhorabona: l'audiència de TV3 li dona la millor notícia

El presentador de TV3 està d'enhorabona

Arriba l'estiu, i amb aquest període de l'any també desapareixen moltes cares habituals de la televisió. I és que molts aprofiten aquests dies de calor per marxar dels platós uns dies i desconnectar de la feina.

I és per això que són altres els que acaben ocupant el seu lloc durant aquest temps. Això és el que li ha passat a Carles Costa, que aquests dies presenta el 'Telenotícies' d'entre setmana tot substituint el seu presentador habitual, Toni Cruanyes. I l'audiència de TV3 no podria haver-li donat una millor notícia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Carles Costa rep la millor notícia

El presentador del 'TN', Carles Costa ha rebut avui una de les millors notícies per part de l'audiència de TV3. Les edicions dels telenotícies continuen sent les més vistes de la cadena, almenys durant el dia d'ahir. Així, l'audiència va tornar a escollir al presentador i al seu equip com els preferits.

Aquest divendres, el 'TN Vespre' presentat per Carles Costa va aconseguir un 25,3 de quota de pantalla, reunint fins a uns 348.000 espectadors.

Tampoc no es queda enrere l'edició dels migdies, també amb Costa al capdavant, que va situar-se com un dels programes més vistos ahir divendres amb 325.000 seguidors i un 27,6% de share. I també el 'TN Comarques' de Núria Solé va fer un bon 21,4%, amb 207.000 espectadors.

TV3, líder indiscutible a Catalunya

TV3 segueix, així, un mes més sent líder d'audiència a Catalunya, per davant de totes les altres cadenes. Aquest divendres va ser la més vista amb un 12%, amb una diferència de 3,4 punts amb Antena 3, que va fer un 8,6% de share.

La televisió pública catalana s'imposa, cada cop més, a les seves rivals més directes, Antena 3i La 1. Telecinco, per altra banda, va assolir ahir al seu mínim històric en una jornada negra. La cadena de Fuencarral va caure fins al 5,4% de quota, per darrere de TV3, Antena 3, La 1 i Cuatro.

Pel que fa a altres programes de TV3, també destaca, a banda dels 'TN', el concurs presentat per Llucià Ferrer, l''Atrapa'm si pots' en la seva versió d'estiu, que s'emet diàriament. L'espai va aconseguir un bon 14,6%, amb 162.000 espectadors davant de la pantalla, amb què va aconseguir superar amb més de 3 punts a 'Pasapalabra'.