Carles Puigdemont arribanr a la Chambre du Conseil per la vista per l'euroordre

Carles Puigdemont, eufòric pel seu aniversari: «Ens veiem ben aviat per terres catalanes!»

L'expresident català fa aquest diumenge 57 anys, amb la vista posada en la seva immunitat com a eurodiputat

Carles Puigdemont està aquest diumenge d'enhorabona. No només perquè sembla que està començant a guanyar l'ofensiva judicial contra l'Estat espanyol per poder convertir-se en eurodiputat, sinó també perquè  és el seu aniversari. L'expresident del Govern, a qui el govern espanyol va apartar del Palau de la Generalitat amb l'aplicació de l'article 155, compleix avui 57 anys, i h ha volgut compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials. 

Puigdemont, convençut de trepitjar aviat «terres catalanes»

«I ja són 57! Ens veiem ben aviat per terres catalanes», ha escrit Puigdemont al seu perfil d'Instagram, on també ha compartit una instantània en la qual es poden apreciar dues veles, i un personatge de LEGO amb les ulleres i el pentinat tan característics del líder de Junts per Catalunya (JxCat).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...i ja en són 57! Ens veiem ben aviat per terres catalanes!

Una publicación compartida de Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) el  

El seu missatge és molt clar: aviat trepitjarà terra catalana, tot i que encara no queda clar si això implica una tornada al país,  o si es refereix únicament a la concentració convocada pel Consell de la República a Perpinyà,a la qual tant ell com l'exconseller Toni Comín han confirmat la seva participació.

Sigui com sigui, Carles Puigdemont també té un altre motiu per celebrar, ja que la mateixa Fiscalia espanyola ha començat a mostrar dubtes sobre la legalitat de la seva exclusió, per part de la Junta Electoral, de la llista d'eurodiputats. El Ministeri Públic, de fet, ha recomanat al Tribunal Suprem, esperar a la decisió del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, abans de prendre qualsevol decisió.

També et pot interessar...