Sopresa per la foto de Carles Puyol tirat pel terra amb Simón

El futbolista ha publicat una imatge molt tendra al seu Instagram

Carles Puyol en una imatge d'arxiu
Sopresa per la foto de Carles Puyol tirat pel terra amb Simón | Gtres

Carles Puyol ha tornat a fer-se viral a les xarxes després d'una de les seves publicacions més tendres a Instagram, dedicada a un dels seus suports més grans a la vida després de la seva família. 

L'exfutbolista del Barça és força actiu a les xarxes socials i no es talla un pèl a compartir el que de veritat el fa feliç. És habitual veure'l amb la seva família o companys futbolistes celebrant els millors moments de la seva carrera, però aquest cop ha tingut un detall amb algú altre a qui estima tant com a qualsevol altra persona propera. 

Es tracta del Simón, el seu gos, amb qui apareix a la seva última publicació d'Instagram. En la imatge que ha publicat, Puyol apareix estirat a terra amb en Simón, acaronant-lo i demostrant la bona sintonia que tenen tots dos. A més, la foto venia acompanyada d'un breu però sincer text: «Simón» i l'emoticona d'un cor.

Un amant dels animals

De fet, els seus seguidors no han trigat a notar la preciosa relació que mantenen i han deixat moltíssims comentaris de suport. «A mi també m'agrada estar així amb els meus gossos. Simón és preciós», «Complicitat, fidelitat, confiança, compenetració i amistat en paraules major!!», «Una imatge val més que mil paraules. Simón. Gran capi!» o «Aquesta és l'essència dels cors grans. Gran Carles» són alguns dels missatges que els usuaris han deixat al futbolista. 

Aquest no és el primer cop que el futbolista mostra el Simón als seus seguidors, de fet ja és prou conegut per a ells perquè de tant en tant fa publicant fotos amb ell i sempre amb missatges que demostren com se l'estima.


Comentaris

envia el comentari