Carles Puyol i la seva parella, Vanesa Lorenzo, amb els seus dos gossos adoptats

El motiu pel qual Carles Puyol i Vanesa Lorenzo no tindran una nova criatura

La parella té dues nenes de 6 i 4 anys, Manuela i Maria

Si hi ha una parella que li fa la competència a Shakira i Piqué són Carles Puyol i Vanesa Lorenzo. Fa set anys que l’exfutbolista i la model catalana comparteixen vida, i en aquesta relació han tingut dues precioses filles: Manuela i Maria.

La gran ara ja té 6 anys i la petita 4, i mentre alguns podrien considerar que aquesta és l’edat perfecta per continuar la família, sembla que els Puyol Lorenzo s’acaben aquí. Almenys així ho ha confirmat ella a una entrevista a la revista ’Diez minutos’.

Vanesa Lorenzo descarta tenir més fills: «És tan dur...»

La model de 43 anys afirma que li hauria agradat tornar a ser mare, però ara ja no ho veu com una prioritat: «M’hauria encantat tenir un tercer fill, el tenia idealitzat. Si hagués començat abans estic seguríssima que ja estaríem pel tercer. Però és tan dur... És molta feina i crec que ens plantem aquí».

Si la feina de ser pares ja és per si una de les més dures, la parella ho compagina amb grans projectes professionals. Vanesa es troba promocionant el seu nou llibre ‘Crecer juntos’ on parla, entre altres coses, de la relació que té amb les seves filles i com practiquen conjuntament el ioga i altres modalitats.

Carles Puyol, per la seva banda, està esperant el moment oportú per unir-se a la directiva del FC Barcelona, que en aquests moments es troba en un dels seus moments més complicats i polèmics.

Tot i que no seran una família nombrosa, sembla que Vanesa Lorenzo en té prou tenint en compte que ella mai havia tingut aquest instint matern fins que va conèixer el que seria l’amor de la seva vida: «Abans de conèixer la meva parella, mai havia sentit el veritable desig de ser mare», confessava a la revista ‘Diez Minutos’.