Carrefour descompta productes fins a un 70% en la recta final de les rebaixes

La cadena d'hipermercats oferirà roba i accessoris per preus menors als 10 euros

Carrefour registra altas pérdidas en sus acciones en el índice bursátil francés.
Imatge d'un establiment de Carrefour | Cedida

L'arribada del març provoca que comencem a pensar en la primavera, motiu pel qual les cadenes de roba preparen noves col·leccions per impactar el mercat. No obstant això, l'estratègia realitzada pels grans supermercats és ben diferent, doncs aprofiten aquestes dates per oferir una rematada final en els seus productes.

Carrefour ha estat una de les marques que millor ha exemplificat l'estratègia. La multinacional esgotarà fins a l'últim dia la distribució de roba d'hivern. Per això, aquest dimecres, 28 de febrer, s'oferiran descomptes en molts productes. L'acció respon a la demanda dels clients, els quals trobaran rebaixes de fins a un 70%.

Camisas y camisetas para niño por solo 2 euros en la página web de Carrefour
Carrefour ofereix samarretes i camises de nen per només 2 euros | CatalunyaDiari.com

 

Roba per menys de 10 euros

En l'últim dia de grans descomptes que oferirà Carrefour comptarà amb propostes atractives per tots els públics. Homes, dones, nens i nenes gaudiran d'ofertes de preus inferiors a 10 euros, els quals només estaran disponibles durant la jornada d'avui, a més que només es promocionaran al portal web de la companyia.

Els productes referents a la línia Carrefour TEX seran els que comptaran amb els descomptes més importants. Entre les seves ofertes, destaquen els vestits de nenes que es poden comprar per només 6 euros, així com les jaquetes de nen que es troben rebaixades a 2 o 4 euros, segons el producte que estiguin buscant.

Vestidos para niña por 6 euros en Carrefour hasta el 28 de febrero
Fins al 28 de febrer, vestits de nena per 6 euros a Carrefour | CatalunyaDiari.com

Descomptes desorbitats

Les dones seran les que gaudiran d'un major nombre de descomptes. Entre les ofertes que es trobaran, destaquen els sostenidors que es vendran per preus no superiors als 4 euros, així com les calces i més models de llenceria femenina, que es podran comprar per poc més d'1 euro.

Abrigos por 10 euros y jerséis por 6 en la rebaja final de Carrefour
Imatges dels abrics i jerseis que trobaràs a Carrefour per 10 i 6 euros, respectivament | CatalunyaDiari.com

Per la seva banda, Carrefour tampoc s'ha oblidat del seu públic masculí, oferint models notablement rebaixats. Entre ells, destaquen els abrics que s'oferien per 49 euros, els quals es poden trobar per 10. També es promocionen els jerseis d'hivern, que es poden adquirir per 6 o 8 euros.

D'aquesta manera, mentre altres companyies es dediquen a oferir la nova temporada, com n'és exemple Lidl, que presentarà el 5 de març la tercera col·lecció protagonitzada per la model Heidi Klum, Carrefour s'allunya d'aquesta estratègia i opta per descomptar, de manera espectacular, molts dels seus productes. 


Comentaris

envia el comentari