El producte que Carrefour ven 10 vegades més car pel coronavirus

La psicosis pel contagi de CoVid-19 està afectant molts supermercats

Evitar contagiar-se de coronavirus és l’únic que tenen al cap moltes persones. La  psicosi  ha arribat a un punt en el qual molts supermercats s’han vist afectats, ja que la població ha esgotat molts dels seus productes bàsics. Com és el cas de Mercadona que ja no té existències dels seus gels desinfectants.

Preus cars i supermercats buits

Ara és el torn de Carrefour i també en relació amb els gels desinfectants. Tanmateix, en aquesta ocasió, alguns clients s’han adonat que a la seva pàgina web, tot i estar esgotats, els venien a un preu  mol  més alt  de l’original. Així ho ha denunciat una noia a Twitter: «Carrefour ven un gel higienitzant de mans de 75 ml per 14,95 euros, quan costa menys de 2 euros a El Corte Inglés. En ambdues webs ahir estaven esgotats, però ara surten disponibles. Tenen diferent format, però són el mateix».

Davant d’aquesta acusació, Carrefour ha respost la piulada: «El producte que ens comenta és d'un venedor extern, nosaltres el tenim esgotat. A Carrefour volem millorar la satisfacció dels nostres clients, per això estem compromesos a abaixar els preus i que sempre siguin exactes». Però la usuària no se n’ha estat i li ha replicat: «Però ho venen vostès, en el seu web. Entenc que és un producte que me'l facilita Carrefour. Qualsevol proveïdor pot vendre en el seu web?». Tanmateix ja no han respost a aquesta pregunta.

Per altra banda, altres usuaris de Twitter també s’han queixat de la psicosi generalitzada, alarmats per l’increment de casos de coronavirus  al país, perquè la gent arrasa amb tota mena de productes als supermercats Carrefour. Escenes que semblen tretes d'una pel·lícula post apocalíptica.

També et pot interessar...