El centre de Madrid, ple a vessar: Diversos usuaris de Twitter es posen les mans al cap

Els carrers principals de la capital s'han omplert de persones

Imatge dels carrers de Madrid aquest dissabte a la tarda en l'encesa de les llums nadalenques
Els carrers principals de la capital s'han omplert de persones | Twitter

S'apropa Nadal. Una època en la qual, a banda de trobar-nos amb les famílies, els carrers es decoren i la gent surt a passejar i a comprar regals per als seus éssers estimats. Tot i això aquest any serà diferent a causa de la pandèmia en la qual ens trobem. Així doncs, i ben a prop de la temporada nadalenca, comencen les enceses de llums arreu del país. Però en alguns casos s'està tornant un acte una mica polèmic. 

Ha estat el cas de Madrid. La capital espanyola encenia el seu enlluernat nadalenc el passat dijous, però aquest dissabte, el primer dia de descans que la gent generalment ho podia anar a veure, no ha anat com s'esperava. Milers de persones han sortit al carrer de la capital per tal de veure en directe aquesta encesa, fet que ha provocat aglomeracions en nombrosos carrers. 

Segons publica el mitjà digital 'Voz Pópuli', a hores d'ara — vespre de dissabte — hi ha carrers que encara estan plens. Per exemple, al carrer Preciados «pràcticament no es pot caminar», o a la famosa Puerta del Sol des del carrer Arenal «està fins a dalt» de gent, segons asseguren fonts presencials al citat mitjà. 

Davant aquesta situació, han estat molts els usuaris de les xarxes socials els quals han denunciat aquestes imatges tenint en compte en la situació sanitària en la qual ens trobem i totes les restriccions que hi ha vigents.

Crida a la precaució per seguir sent «l'enveja d'Espanya»

Mentrestant es poden observar aquestes imatges que posen els pèls de punta a la capital espanyola, el president del Col·legi de Metges de Madrid (ICOMEM), Manuel Martínez-Selles, ha fet una crida a la precaució per a continuar amb les xifres que són «l'enveja d'Espanya». 

Martínez-Selles, també cap de Cardiologia de l'Hospital Gregorio Marañón, s'ha referit així a les últimes dades de la Covid, amb 1.523 casos nous de coronavirus, dels quals 657 corresponen a les últimes 24 hores i la resta a dies anteriors. Són 31 morts més en hospitals, segons l'informe de la situació epidemiològica d'aquest dissabte, amb dades de la Comunitat al tancament del dia anterior. 

El president del Col·legi de Metges ha destacat que la situació «és millor que la que es tenia fa un mes i mig», però ha fet una crida al «manteniment de les mesures de precaució que permet que aquests números a Madrid siguin l'enveja d'Espanya».


Comentaris

envia el comentari