La carrossa catalana que s'ha tornat viral per la fusió de disfressa i música

El grup 'Spaindereta' ha estat la protagonista d'aquest gran moment de carnaval

La rua matinal del Carnaval 2020 a Torredembarra en imatges!
El grup 'Spaindereta' s'ha fet viral per la seva disfressa i música | Àngel Ullate

L'escena del paracaigudista de l'Exèrcit de l'Aire enganxat en un fanal durant la desfilada del Dia de la Hispanitat ha estat, sense dubte, una de les disfresses d'aquest carnaval arreu del territori. Un dels llocs on ha triomfat més, però, ha estat al carnaval de Torredembarra el grup anomenat 'Spaindereta' ha triomfat a les xarxes socials amb una gran combinació de disfressa i música

Virals a Torredembarra

La Gran Rua de Carnaval pels carrers de Torredembarra fins a acabar a l'envelat de l'aparcament Mañé i Flaquer, on se celebrava el ball final, va estar amenitzat per les diverses carrosses i comparses que participaven.

Entre totes elles, n'hi havia una que va destacar per la seva disfressa de paracaigudista, però no de qualsevol, sinó d'aquell que va quedar enganxat a un fanal durant la desfilada de la Hispanitat. La carrossa del grup 'Spaindereta' anava encapçalada per un gran fanal il·luminat i un personatge enganxat amb el seu paracaigudes, simulant l'escena, davant l'atenta la mirada de la llotja reial.

Aquesta imatge s'ha transformat en viral per la fusió de la disfressa amb una famosa cançó en un dels moments de la desfilada. El tema és el conegudíssim 'Flying Free', de PontAeri, creada per Dj Skudero i Dj Ruboy, el qual posa punt final a moltes de les nits de festa d'arreu.


Comentaris

envia el comentari