Una víctima d'accident dona les gràcies als Mossos: «Generosos i amables»

Els agents van ajudar a mare i fill a canviar la mercaderia de camió, mentre els altres regulaven el trànsit.

Un camió va bolcar a la carretera C-12, a Tortosa. Imatge d'arxiu.
Un camió va bolcar a la carretera C-12, a Tortosa. Imatge d'arxiu. | Joan López

Hi ha petits detalls que marquen la diferència. Un migdia calorós d’agost, una camionera, la Maria, acompanyada del seu fill, el Marc, van tenir un accident a la carretera C-12, dins del terme municipal de Tortosa, que va acabar amb el seu vehicle bolcat lateralment, ocupant els dos carrils de la via. Després d’això, van haver d’agafar tota la mercaderia que tenien i canviar-la de camió, fet que, gràcies als agents dels Mossos, van poder fer més ràpidament. Per aquest motiu, han escrit una carta d'agraïment als Mossos d'Esquadra.

Agents dels Mossos d’Esquadra ajuden una camionera i al seu fill en un accident

Els fets van succeir l’1 d’agost, quan la conductora d’un petit camió realitzava el transport de mercaderies, acompanyada pel seu fill, quan va patir un accident que va bolcar lateralment. En aquest incident, la càrrega s’havia trencat i vessava líquid de les caixes, però la Maria i el Marc, que havien sortit il·lesos del sinistre, havien de traslladar aquests productes a un altre camió.

Davant d’aquesta feixuga tasca, afegida la calor que feia, mentre quatre dels agents regulaven  la circulació, els altres tres que estaven en l’incident, van posar-se mans a l’obra i col·laborar en el transvasament de càrrega fins a la seva finalització. Aquest fet van fer que els treballs s’agilitzessin notablement i es pogués normalitzar la situació més aviat. 

La carta d’agraïment de Maria i el Marc, als Mossos d’Esquadra

«El dia 1 d’agost de 2018 vaig tenir un accident amb el camió, vaig caure de costat damunt la via. Conduïa jo i m’acompanyava el meu fill. El cotxe del darrere va trucar al 112 i immediatament teníem a l’equip de Trànsit de Tortosa de Mossos d’Esquadra i Bombers al nostre costat. El camió transportava ous embalats amb estoigs dintre de les caixes. Vull agrair a tot l’equip de Trànsit de Tortosa que em van ajudar dirigint el trànsit, però en especial els agents que van ser els que em van ajudar a treure les caixes del camió accidentat i carregar-les a l’altre camió i donar-me pas i acompanyar-me al magatzem a descarregar-les per tornar a la carretera a carregar la resta de caixes que quedaven dintre del camió. També em van prendre declaració i em van donar ànims: ‘Has de tornar a conduir’, ‘No ha passat res’.

Gràcies al Mosso d’Esquadra que em va descarregar el camió immediatament i em van traslladar la mercaderia en el mínim de temps possible i vaig poder salvar-ho quasi tot i també en buidar la caixa isotèrmica del camió, la grua en aixecar el camió no va fer gens de mal. Els agents em van ajudar com si fos la càrrega d’ells, generosos, simpàtics, amables. Descarregaven les caixes d’ous, algunes xorrant amb una gran facilitat, sense por d’embrutar-se. Donem gràcies per vetllar per la nostra seguretat. Mil gràcies un cop més als agents.»


Comentaris

envia el comentari