Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cartel bar Venus de Cieza

El cartell d'un bar de Múrcia es fa viral a les xarxes

El local adverteix els pares i mares de què passarà si descuiden els seus fills

Cartel bar Venus de Cieza
El cartell d'advertència d'un bar de Múrcia s'ha fet viral a les xarxes socials | Twitter (@Pascui_20)

 

El principal objectiu de qualsevol negoci és aconseguir una gran popularitat i, d'aquesta manera, arribar a més usuaris i incrementar les vendes. Tot i que existeixen moltes maneres de convertir un local en un punt de gran interès,  les xarxes socials són actualment una eina de gran ajuda per visibilitzar totes les empreses. Aquest és el cas d'un bar de Cieza, a Múrcia, l'amo va decidir penjar un cartell advertint els seus clients i va acabar convertint-se en tot un viral a Twitter en qüestió d'unes hores.

El cartell del bar Venus va aconseguir més de mil missatges en un dia i l'advertència que fa és molt clara: «Avís!! Bar Venus (Cieza) informa: Tot aquell nen que estigui sense supervisió paterna/materna en aquest bar, passarà a ser propietat del bar i serà venut com a esclau. Avisats esteu, no volem mals rotllos després…».

Les xarxes socials reaccionen al cartell del bar de Múrcia

Tanmateix, no ha estat el mateix bar qui ha compartit el cartell a través de les xarxes socials. Ho ha fet un usuari a qui li va cridar l'atenció aquesta sorprenent advertència, concretament Pascual Almagro va decidir penjar una imatge del text al seu compte de Twitter i, en molt poc temps, va rebre una gran quantitat de respostes, amb reaccions per a tots els gustos.