Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Casado

Pablo Casado a 'El hormiguero': «Tancaria TV3 si segueix al servei de l'independentisme il·legal»

El líder del Partit Popular també ha parlat d'Abascal, dirigent de la formació d'ultradreta VOX, i la seva «política de barra de bar»

Pablo Casado
Pablo Casado insistia en l'aplicació a Catalunya de l'article 155 «el temps que faci falta»   | Antena 3

 

'El Hormiguero', en honor a les pròximes eleccions generals, es rendeix a la campanya electoral i convida els líders dels diferents partits a visitar el programa. Després de rebre Pablo Iglesias i Albert Rivera, aquesta passada nit de dimarts Pablo Motos s'asseia davant de Pablo Casado, líder del Partit Popular, que debutava al format d'Antena 3 sense jugar amb l'avantatge dels altres dirigents, que ja hi estaven familiaritzats.

Tot i parlar de qüestions internes dels populars, assegurant que les renovacions dels 'caps' de la formació al Congrés no li havien generat enemics «perquè ningú se n'ha anat a casa seva», Motos va portar l'entrevista de seguida cap als punts clau que envolten de polèmica el polític: la seva relació amb Abascal i l'independentisme català, que considera precisament un dels tres factors que els fa baixar en les enquestes i que defineix com 'les tres C': Catalunya, la crisi econòmica i la corrupció. 

Tancaria TV3 si la cadena seguís fidel a l'independentisme

Pablo Casado
Casado torna a criticar la política d'Abascal al capdavant de VOX   | Antena 3

 

El líder popular parlava una vegada més obertament del seu suport a l'aplicació de l'article 155 «el temps que faci falta i en les competències que siguin necessàries». El polític definia l'article en qüestió com «un mecanisme constitucional per quan algú està rebel». Rebel·lió en la qual implicava també directament TV3: «La tancaria si seguís essent una cadena al servei de l'independentisme il·legal, o la intervindria»

«L'independentisme s'ha carregat Catalunya», afegia Casado, posant el valor al mateix temps la cultura, llengua i «riquesa» de la comunitat, sempre «a favor de la unió». El líder popular aprofitava per recordar «la gran quantitat d'empreses» que han abandonat Catalunya.

  • També pots llegir: Pablo Casado proposa degradar jeràrquicament els Mossos d'Esquadra

Sobre VOX i Abascal: «Política de barra de bar»

Tot i assegurar que manté una «bona» relació amb la resta dels líders de partits a nivell personal, Casado tornava a llençar fletxa contra Abascal, pràctica molt habitual els últims dies entre tots dos dirigents, que mantenen una picabaralla de declaracions. «Amb tot el respecte, una cosa és fer política de bar i l'altra saber gestionar. En això, Abascal no pot presumir», deixava caure.

Però el líder de VOX no és amb l'únic amb qui Casado ha protagonitzat estirabots. També va incitar no fa gaire una picabaralla amb Albert Rivera per un suposat repartiment de ministeris en el que Casado oferia al líder de Ciutadans la cartera d'Exteriors, «sense males intencions, ni segones». Unes declaracions que escalfarien l'ambient i aconseguirien un Rivera molest.

  • També et pot interessar: Abascal insulta Rivera: «Estàs malalt. No serveixes ni per difamar, 'caricato'»