Iker Casillas

Iker Casillas comparteix per error el seu vot a les xarxes

La pífia del futbolista, se suma a la del seu excompany, Sergio Ramos, després que una fotografia revelés el seu vot pel PP

L'exporter llegendari del Real Madrid, Iker Casillas,  hauria compartit per error el seu vot en les eleccions generals d'aquest 10 de novembre a través d'Instagram. En un 'instastory', Casillas hauria publicat una enquesta de votació que circulava per les xarxes.

D'aquesta manera, tot apuntaria que entre PSOE, PP- Cs-Vox, Unidas Podemos i 'Altres', el futbolista madrileny hauria seleccionat l'opció dels partits de dreta, que l'enquesta hauria interpretat com a resposta errònia, marcant el PSOE com a la correcta.

Ara mateix,  la incògnita és si Casillas ha volgut compartir que l'opció correcta era la dels socialistes, o si realment ha escollit els partits de dretes com a opció personal per aquestes eleccions generals.

L'enquesta de vot que Iker Casillas ha compartit accidentalment a les xarxes
L'enquesta de vot que Iker Casillas ha compartit accidentalment a les xarxes | xarxes

Sergio Ramos vota al PP

Un error de la periodista i col·laboradora de 'El Hormiguero', Pilar Rubio, ha aconseguit viralitzar-se a les xarxes segons en qüestió de minuts. La dona de Sergio Ramos ha publicat un 'stories' d'Instagram on ensenyava com assistia a votar juntament amb el seu marit, però un detall que apareix en aquest vídeo ha sorprès a tots els internautes.

Si atures el vídeo en un moment concret, es pot veure com el futbolista sosté una papereta del Partit Popular i aquest 'frame' ha corregut com la pólvora.

També et pot interessar...