Casillas formarà part de l'staff del Porto

Casillas passa a formar part de l''staff' directiu del Porto

Anuncien que «garantitzarà la connexió entre els jugadors, l'entrenador i la direcció» mentre es recupera del seu problema de salut

El porter Iker Casillas hauria decidit acceptar la proposta del Porto de treballar en l'estructura del club a partir d'aquesta nova temporada, segons va informar aquest dimarts el diari portuguès 'A Bola'. Casillas, que sempre segons el diari ha rebut una oferta formal del president del club, Jorge Nuno Pinto dóna Costa, comunicarà públicament la seva decisió aquest mes de juliol.

La informació, que ocupa la portada de 'A Bola', té ja una gran repercussió en tots els mitjans portuguesos, on s'especula amb el futur de l'espanyol des que va sofrir un infart el passat 1 de maig.  Expliquen que el porter es mantindrà prop de l'equip, «servint d'inspiració, transmetent consells i passant la seva saviesa i experiència acumulades».

Tot i que des del Twitter oficial de FC Porto anuncien que el porter passarà a formar part de l''staff directiu' del club «mentre es recupera del seu problema de salut», encara no s'hauria confirmat si la decisió de Casillas és temporal o definitiva. 

La presència de Casillas va ser la major sorpresa de la tornada al treball del Porto aquest dilluns a la ciutat esportiva d'Olival, on va transmetre el seu suport als que encara són els seus companys, exactament dos mesos després que sofrís un infart  en un entrenament pel qual va haver de ser sotmès a un cateterisme.

Des d'un primer moment, l'equip mèdic del Porto va avisar que el retorn de l'exjugador del Reial Madrid al futbol professional dependria del procés de recuperació, de la reacció a la medicació i de la mateixa voluntat del jugador.

«Deixeu-me anunciar aquesta notícia quan arribi aquest moment»

En aquests dos mesos, les especulacions sobre el seu futur han estat moltes, per la qual cosa el porter de 38 anys va demanar tranquil·litat al maig en el seu compte de Twitter: «Retirar-me, hi haurà un dia que m'hagi de retirar. Deixeu-me anunciar aquesta notícia quan arribi aquest moment. Ara per ara tranquil·litat», va afirmar. Si la notícia es confirma, Casillas, que acabava de renovar aquest any el seu contracte amb l'entitat lusitana, posaria final a la seva carrera futbolística quatre anys després d'arribar a Portugal.

També et pot interessar...