Casillas surt de l'hospital emocionat i acompanyat de Sara Carbonero

Es recuperarà al seu domicili de l'infart agut que va patir el passat dimecres

Casillas
Casillas va patir un infart agut el passat dimecres   | Twitter  (@DeportesCuatro)

Iker Casillas acaba de sortir de l'hospital. Ho ha fet visiblement emocionat i acompanyat de la seva dona, Sara Carbonero, després d'haver passat cinc dies ingressat per un infart agut  de miocardi que patia el passat dimecres. El porter, que continuarà la seva recuperació al seu domicili de Portugal, ha volgut mostrar el seu agraïment per tot el suport rebut per part del món de l'esport.

Així doncs, el porter ha rebut aquest migdia l'alta mèdica després que el cateterisme que se li va realitzar a causa de l'infart resultés tot un èxit. Ara, amb el problema del cor resolt el futbolista ja pot tornar a casa per seguir amb la seva recuperació acompanyat de la seva família.  

«L'important és poder estar aquí»

Casillas, notablement nerviós i emocionat, ha volgut donar el seu agraïment a totes les persones que li han donat suport durant aquests dies que han estat tan complicats per ell i per la seva família: «És difícil parlar però també entenc que he d'estar agraït perquè he tingut molta sort. Sobretot moltes gràcies a la gent que ha mostrat la seva preocupació durant aquests dies perquè m'ha fet sentir estimat».

El porter ha agraït en tot moment les milers de mostres d'afecte que ha rebut aquests dies
El porter ha agraït en tot moment les infinites mostres d'afecte que ha rebut aquests dies | Twitter (@DeportesCuatro)

 

El porter ha afegit que «s'ha de treure sempre un somriure d'aquests moments» i ha assenyalat que s'emociona en veure que ha vingut tanta gent fins a l'hospital i per tot l'afecte rebut. També ha volgut mostrar el seu agraïment a tota la gent que el va ajudar a arribar a l'hospital d'una forma tan ràpida i a tot l'equip mèdic per la seva ràpida intervenció.

Per la seva part ha indicat que no l'importa els temps que duri el repòs, que potser qüestió de setmanes o mesos, perquè «l'important és poder estar aquí» i ha afegit «estic una mica emocionat però estic bé. Ho puc explicar. Ho podeu veure». El futbolista ha indicat novament que no sap com avançarà el futur però que ara el més important és poder «estar aquí».


Comentaris

envia el comentari