Un català guanya un premi de 5 milions de dòlars en un torneig de pòquer

Ramon Colillas, un berguedà de 30 anys, s'ha imposat al Poquerstars Players Championship aquesta matinada i s'endú un premi d'5,1 milions de dòlars | «Per fi compleixo un somni que tenia des de petit», ha dit

Ramon Colillas, amb família i amics, celebrant la consecució del premi Poker Stars | Poker Stars

Ramon Colillas, un jove del Berguedà, s’han fet d’or en alçar-se al Poquerstars Players Championship. O el que és el mateix, ha fet història en guanyar —atenció— un premi de 5,1 milions de dòlars, ja que és el primer jugador de pòquer de l’Estat espanyol que guanya un premi tant alt en un torneig internacional de joc.

El torneig, que s’ha celebrat a les Bahames i on Colillas ha pogut comptar amb el recolzament de familiars i amics, ha conclòs amb una taula de vull jugadors. Colillas, però, s’ha acabat imposant a tothom —inclòs el darrer participant, el francès Julian Martini — i s’endú el suculent premi cap a Puig-reig, al Berguedà.

Un «somni» per a Ramon Colillas

Ramon Colillas s'ha imposat al Poquerstars Players Championship i s'alça amb un premi de 5,1 milions de dòlars | Poker Stars

 

Sense pràcticament temps per pair el triomf, Ramon Colillas, de 30 anys, ha donat mostres de la seva enorme alegria en explicar: «Estic molt emocionat i tinc ganes de celebrar-ho amb els meus. Per fi compleixo un somni que tenia des de petit. Ara, però, només sento una gran felicitat i vull gaudir del moment».

El torneig, finalment, acollia un total de 1.039 participants, tot i que Colillas partia amb una certa avantatge moral en ser un dels referents del pòquer a l’Estat espanyol. Anomenat Mr Boxes, Colillas és el vigent campió del Campionat d’Espanya de pòquer i del Campionat Nacional.             


Comentaris

envia el comentari