Dues files de boles en un sorteig de la Grossa de Cap d'Any

Un català guanya un premi de gairebé 15 milions d’euros de loteria

Es tracta del premi més gros que ha repartit mai la 6/49. L'encertant va comprar el número a Caldes de Montbui

Tot i que ja estem a la recta final, la pandèmia continua marcant el nostre dia a dia. Ja són gairebé 15 mesos d'anomalia social i econòmica per culpa del coronavirus. Molta gent ho ha passat -i ho continua passant- malament a l'hora de tirar endavant. 

Empreses que han hagut de tancar i treballadors que s'han vist a l'atur han fet que la realitat econòmica de molta gent s'hagi complicat. Tot i això, hi ha una persona que, a partir d'ara, podrà afrontar el futur amb optimisme. Almenys, econòmicament parlant.

I és que un ciutadà català s'ha endut una gran alegria després de saber que ha guanyat el premi gros de la loteria 6/49. En total, s'endurà gairebé 15 milions d'euros gràcies al premi més gran repartit mai a la història d'aquesta loteria.

Caldes de Montbui reparteix el bitllet guanyador: gairebé 15 milions d'euros

El sorteig de La 6/49 d’aquesta nit passada, dia 16 de juny, ha repartit 14.809.871 euros. Es tracta del premi més gran de la història d’aquesta loteria.

L’única persona guanyadora d’aquest pot havia adquirit el bitllet al punt de venda de l’Estanc núm. 01 de Caldes de Montbui, a la comarca del Vallès Oriental. L'estanc en qüestió es troba ubicat a l’avinguda de Josep Fontcuberta, 118.

La combinació guanyadora: 2, 13, 22, 23, 28, 39

La persona que ha aconseguit el premi havia jugat a la combinació 2-13-22-23-28-39. Aquestes són les sis xifres que va escollir entre un total de 49.

La loteria de la 6/49 se sorteja cada dilluns, dimecres i dissabte. Se'n poden adquirir bitllets a 2.100 punts de venda distribuïts a estancs, llibreries, quioscos, bars i alguns supermercats de tota Catalunya. El proper sorteig té un pot acumulat d'1,2 milions d'euros.

Els beneficis de Loteries de Catalunya es destinen de manera íntegra al suport de projectes socials que es canalitzen a través del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. Al llarg de la seva història, l'entitat ha destinat més de 275 milions d’euros a diferents programes per a col·lectius vulnerables.