Primer pla del cantant català Miki Núñez

El català Miki Núñez revela els seus problemes de salut: «he demanat ajuda»

El català ha sorprès tothom amb les seves dures declaracions

El català Miki Núñez és una de les promeses de la música de casa nostra. Núñez es va donar a conèixer l'any 2018 al programa 'Operación Triunfo' i, posteriorment, el seu èxit va ser encara major en ser el representant d'Espanya a 'Eurovisión' amb la cançó 'La Venda' l'any 2019.

Núñez també va formar part de l'equip del programa de TV3 'Eufòria', el qual va esdevenir tota una revelació. En aquest sentit, pròximament podrem gaudir d'una nova temporada del programa de cant més vist a Catalunya. De fet, a hores d'ara, s'estan realitzant els càstings per aquesta nova entrega.

Avui, el cantant ha estat entrevistat pel periodista Roger Escapa a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio. Entrevista on Miki Núñez s'ha obert en canal i ha revelat els seus problemes de salut. Unes declaracions molt dures, però que, al cap i a la fi, donen visibilitat als problemes psicològics que pateixen molts joves avui en dia. 

Miki Núñez quan va ser seleccionat per anar a 'Eurovisión'
Miki Núñez quan va ser seleccionat per anar a 'Eurovisión'. | EP

«Mai seré feliç amb el meu físic»

El jove català ha parlat obertament dels seus problemes de salut. «De petit vaig patir un trastorn alimentari. Un dia vaig decidir que després de menjar era "guai" posar-se a vomitar, perquè així no m'alimentava allò que havia menjat. Quan estava fent-ho, vaig dir-li a la meva mare que necessitava un nutricionista i un psicòleg», ha declarat.

Tal com afirma el mateix protagonista, aquesta malaltia la va superar amb ajuda psicològica. Encara que declara que «això és com els fumadors: seràs exfumador tota la vida. Doncs això és el mateix». A més, afirma que pateix dismòrfia física. Es tracta d'un trastorn el qual la persona es veu defectes físics que no són reals.

Seguidament, Escapa ha preguntat a Núñez si ara està content amb el seu físic i la resposta del cantant ha estat que no. «Mai ho estaré. Estaré més content o més descontent, però mai estaré feliç, ho sé. Mai ho he estat», ha conclòs.

Hipocondria i ansietat

El cantant també ha afirmat que és hipocondríac i que pateix ansietat. Just quan va començar a ser conegut i la seva trajectòria professional començava a enlairar-se, Núñez explica que patia atacs d'ansietat. «Durant un any vaig tenir la sensació, com que no m'entrava l'aire. Em despertava a mitjanit amb aquesta sensació».