El testimoni de dos catalans ‘swingers’: «Ja no mirem la tele»

El Toni i la Gala, una parella de Barcelona, expliquen que el món de l'intercanvi de parelles els ha canviat la vida: «Ara tenim més complicitat, sempre riem»

Una parella catalana admet que l'intercanvi de parelles els ha fet més felicos
Una parella catalana admet que l'intercanvi de parelles els ha fet més felicos | CatalunyaDiari.cat

Trencar la monotonia i avivar la flama de la parella. Aquesta és la premissa que van seguir fa tres anys el Toni i la Gala per intentar posar una mica de ‘salsa’ a la seva relació. I vaja si ho va fer. Són parella des de fa 20 anys, però això no els va impedir entrar al món de l’intercanvi de parelles.

«Des que fem intercanvi de parelles, no mirem la tele», van assegurar en to de broma la parella barcelonina en una entrevista a ‘Rac1’. Lluny de generar recels, doncs, la parella es va obrir totalment per trencar barreres i superar tòpics sobre el món ‘swinger’.

«Tenia una fantasia i la vaig convèncer»

És el relat d’en Toni, un autònom de 37 anys. «Jo volia viure aquesta experiència amb ella, no anar-me’n amb altres. Volia que fos una cosa nova per gaudir els dos. Era una fantasia que tenia i la vaig convèncer», comenta el mateix Toni posant en relleu com van entrar en aquest món.

D’altra banda, però, la seva parella admet que inicialment va tenir certes reticències. «Jo pensava que era un món de perversió. Li vaig dir que no, que estava com una cabra. I em vaig preocupar, perquè pensava que no estava bé amb mi», explicava mentre, finalment, reconeixia: «Però ell em va fer llegir la història de diverses parelles que ho feien i ho vaig entendre. Era gent de la nostra edat amb vides com la nostra».

                             

«Ara tenim més complicitat, sempre riem»

Des que fan intercanvi de parella, doncs, tot els ha anat rodat. «Ara tenim més complicitat, sempre riem, tenim  més relacions sexuals nosaltres dos sols que abans», expliquen. En Toni i la Gala, que asseguren que ho saben la mare, la germana i alguns amics de la Gala, relaten que tot ha anat a millor: «Ara intentem provar coses que ens han passat amb les altres parelles... ja no mirem ni la tele!».


Comentaris

envia el comentari