Administració de Loteries, Sabadell

Catalunya té un nou milionari: Cau un premi de més de 2 milions d'euros de loteria

El jugador ha guanyat més de 2.428.400 euros

Últimament, Catalunya està de sort pel que fa als sortejos de la 'Bonoloto' i és que si l'atzar està de la teva part, et pots convertir en milionari de la nit al dia. Encara que, malauradament, no són masses els afortunats.

Això és el que li ha passat a una persona de Catalunya amb l'últim sorteig, ja que ha encertat els sis nombres guanyadors. Podem afirmar que es tracta d'algú amb amb molt bona sort.

La combinació guanyadora del sorteig de la 'Bonoloto' celebrat aquest dijous, 19 de maig de 2022, ha estat formada pels números 12, 17, 27, 28, 44 i 47. El número complementari és el 5 i el reintegrament, l'1. La recaptació d'aquest sorteig va ascendir a 2.748.141,50 euros.

Més de 2 milions d'euros a Sabadell

De la primera categoria (sis encerts) existeix un bitllet encertant que ha estat validat a l'Administració de Loteries número 9 de Sabadell, a Barcelona, situada a l'Avinguda de  Barberà, 324.

De la segona categoria (cinc encerts més el número complementari) existeixen tres bitllets premiats. Els quals han estat validats a l'Administració de Loteries número 35 de Màlaga, situada al carrer Duque de Rivas, 2. Un altre a l'administració número 2 de San Pedro del Pinatar, Múrcia, situada al carrer Gabriel Cañadas, 17 i, l'últim, a les Palmes, al carrer Luján Pérez, 2.

A principis de mes va caure un important premi a Barcelona

La combinació guanyadora del sorteig de la 'Bonoloto' celebrat el dimecres 4 de maig del 2022, va estar formada pels següents números: 12, 18, 20, 32, 41 i 43. El nombre complementari va ser el 6 i el reintegrament el 2.

La primera categoria, la qual per aconseguir-la has de fer sis encerts, no va recaure sobre ningú, ja que no hi havia butlletes premiades. D'aquesta manera el premi va quedar desert i es va sumar al pot generat que es va posar en joc en el següent sorteig.

De la segona categoria, on s'havien de fer cinc encerts més el complementari, van ser tres les butlletes premiades. Una d'elles va ser validada a l'Administració de Loteries número 81 de Barcelona. Situada al carrer de Girona número 115.