Imatge de dues persones que celebren que han guanyat la loteria

Catalunya té un nou milionari: Cau un premi de loteria durant la revetlla de Sant Joan

Víctor Gómez ha estat l'encarregat de repartir sort a aquesta localitat catalana

Catalunya ja compta amb un nou milionari. Durant la revetlla de Sant Joan, la nit més curta de l'any, l'ONCE ha portat alegria a una coneguda localitat catalana. Concretament, el 'Cuponazo' ha caigut a la localitat de Malgrat de Mar.

En aquest sorteig especial i capicua d'aquest divendres, 23 de juny, s'han repartit un total de 49 butlletes premiades, amb un primer premi de sis milions d'euros i uns altres 48 premis de 40.000 euros cadascun, 1.920.000 euros en total.

El venedor que ha repartit una fortuna

Víctor Gómez Rodríguez, venedor amb discapacitat de l'ONCE, va portar la sort a Malgrat de Mar des del seu quiosc a la Plaça Pere III. Aquest emotiu repartiment de fortuna ha deixat a Víctor molt content per haver brindat un premi que millora la vida dels afortunats.

«Déu-n'hi-do, l'he feta grossa, estic molt content per haver donat el premi de la vida, que desitjo que millori la vida d'altres», afirmava el venedor molt il·lusionat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

A més, el 'Cuponazo' de l'ONCE va premiar a dues butlletes a Badalona, sumant un total de 8 milions d'euros en premis repartits a Catalunya. En aquest mateix sorteig també es van entregar 60 butlletes premiades a la localitat valenciana de Gandia, amb un total de 2,4 milions d'euros, així com un premi de 40.000 euros a les Illes Balears, entre d'altres.

En total, a Catalunya el 'Cuponazo' de la revetlla de Sant Joan ha deixat vuit milions d'euros: 7.920.000 a Malgrat de Mar i 80.000 a Badalona.

Catalunya ha estat dues vegades l'afortunada del 'Cuponazo'

Cal destacar que fa poc més de tres setmanes, el 'Cuponazo' també va tocar a Catalunya. El divendres, 2 de juny, Vilanova i la Geltrú va rebre més de 10 milions d'euros en premis, amb un gran premi de 6 milions d'euros i altres 109 premis de 40.000 euros cadascun.