YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Catsalut endarrereix un mes el pagament del 70% de la factura de l'octubre als farmacèutics

L'ens qualifica de «puntual» la situació, l'atribueix als «pressupostos prorrogats»

Farmàcia
S'endarrereix el pagament del mes d'octubre als farmacèutics | Unsplash

CatSalut endarrerirà un mes el pagament del 70% de la factura de l'octubre als farmacèutics per «dificultats de tresoreria», segons ha informat el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona aquest divendres al col·lectiu a través d'una circular interna.

Així, el 5 de desembre, data en què s'hauria de fer efectiu el pagament –l'administració catalana paga la part que li pertoca dels medicaments dispensats a les farmàcies a dos mesos vista-, CatSalut abonarà el 30% del total, i la resta la pagarà el 5 de gener juntament amb la factura completa del novembre, de tal manera que es recuperaria la normalitat. Fonts del CatSalut han confirmat aquest fet i l'han qualificat de «situació puntual» que ve a conseqüència dels «pressupostos prorrogats».

El PP presentarà «preguntes i propostes» al Parlament

La circular del Col·legi recorda als farmacèutics que en virtut d'un conveni amb una entitat bancària podrà anticipar l'import de la factura «tal com s'ha fet en altres ocasions».

El diputat al Parlament pel PP Santi Rodríguez s'ha fet ressò de la notícia a les xarxes socials criticant que el Govern ajorna aquest pagament per dificultats de tresoreria «però allò important és tallar carreteres». Ha anunciat que el seu grup presentarà «preguntes i propostes» al Parlament.

També et pot interessar...


Comentaris
Paco García Granados
Para pagar farmacias sanidad etc. No hay pari para pagar a los CDR revienten carreteras jodan la economía del país pagar los gastos del puchi abrir encajadas etc. Si hay dinero la generalitat son un puñado de HP ca.... de mi.....no ??????

envia el comentari