Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'uns bombers buscant entre la runa

Vídeo: S'ensorra la façana d'un edifici damunt d'una guarderia pel temporal a Barcelona

El fort temporal i el violents vents han fet caure aquest migdia un mur sobre una guarderia al carrer Tamarit, a Barcelona. Per altra banda, a la Barceloneta també s’ha arribat a desplomar una façana pel fort vent

La borrasca Glòria segueix fent de les seves. Aquesta vegada el fort temporal de vent ha fet caure una paret en ple barri de Sant Antoni, a l’Eixample de Barcelona. Els fets han tingut lloc concretament al carrer Tamarit, quan el mur ha caigut sobre l’escola Jesús María, una guarderia per a nens de fins a 5 anys.

De fet, el mur que es desploma al buit en pocs instants, cau sobre el sobre del menjador de la guarderia, on habitualment els alumnes hi dinen. En les imatges es pot apreciar com el centenar de totxanes que es desprenen de l’edifici també arriben fins al pati de la guarderia.

Per sort, just en aquell  moment no hi havia cap infant al pati i no hi ha hagut pas cap ferit. Un cop succeïts els fets, els menors se’ls ha situat en una zona segura fins al fi de les classes. Paral·lelament, els bombers han seguit treballant per a solucionar la incidència.

Per altra banda, l’escola romandrà tancada aquest dimecres vinent fins que no hi hagi perill un cop s’hagin fet les inspeccions necessàries.

Cau una façana a la Barceloneta

Aquest migdia també s’ha vist com una façana queia al barri de la Barceloneta. En aquest cas però, en el moment de la caiguda del mur la zona estava protegida per operaris per tal d’evitargreus majors. En qualsevol cas, no hi ha hagut pas ferits malgrat les impactants imatges del desplom del mur.  .