Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto del logo de CaixaBank.

Causen furor els pisos que ven CaixaBank a Catalunya a partir d'11.000 euros

CaixaBank ofereix habitatges a preus molt assequibles a tot Espanya

CaixaBank desafia novament el mercat immobiliari amb vivendes a preus de saldo. Comprar un habitatge a Espanya no ha de suposar un maldecap. Des de CaixaBank han llançat una oferta especial amb una gran quantitat d'immobles llestos per entrar-hi a viure.

En concret, aquestes noves publicacions en són 1.055. A més, criden l'atenció a causa del seu estat, ja que no necessiten cap reforma. Això suposa un gran estalvi per a qualsevol possible comprador.

D'altra banda, els preus surten des dels 9.000 euros. Sens dubte, una xifra molt accessible per a tots aquells que tinguin estalviat per comprar un pis. Els pots trobar dins del portal immobiliari Haya.

Aquests son els habitatges de CaixaBank que arrasen

Son molts els habitatges que té CaixaBank en poder seu i que volen posar a disposició dels compradors interessats. En aquest cas, des de l'entitat bancària volen aprofitar la campanya del 'Black Friday' per llençar els preus.

Foto d'un bloc de pisos.
CaixaBank ofereix habitatges amb un 40% de descompte | Getty Imatges

D'aquesta manera ofereixen una gran varietat d'habitatges amb descomptes de fins al 40%. A més, per facilitar les coses també ofereixen la possibilitat d'obtenir una hipoteca fixa al 100%. És una oportunitat que pot valer la pena.

Quin tipus de vivendes podràs trobar

'House Friday', així es diu la promoció especial pel 'Black Friday' que CaixaBank ha llançat a Haya Immobiliària. Aquí podràs trobar un total de 1.055 pisos amb grans descomptes degut a aquesta ocasió especial.

Entre ells, podràs trobar pisos, habitatges unifamiliars, dúplex i fins i tot xalets adossats. Aquest tipus d'immobles son de segona mà i provenen d'impagaments de quotes, embargaments o per la insolvència econòmica dels propietaris anteriors.

En cas que us interessi adquirir algun dels immobles que pertanyen a aquesta nova promoció de CaixaBank, has de comptar amb alguns requisits. L'entitat bancària necessita que els compradors tinguin, com a mínim, el 10% del valor de l'habitatge. D'aquesta manera, es poden fer càrrec de totes les despeses derivades de la compravenda, així com de la formalització de la hipoteca.

Alguns habitatges destacats de CaixaBank en promoció

Si estàs interessat, al portal immobiliari Haya podràs trobar tots aquests habitatges de CaixaBank, així com d'altres que provenen d'altres entitats bancàries.

Imatge d'uns quants balcons d'un bloc de pisos
El preu dels immobles parteix dels 9.000 euros | Getty Images

1. Habitatges entre 11.000 i 20.000 euros

Dins del portal immobiliari podràs trobar pisos com un a Tarragona, de 85 m2 i tres habitacions, el preu dels quals se situa als 11.400 euros. Tot i això, fent una ullada pel portal immobiliari, també en podràs aconseguir algun des de 9.000 euros.

D'altra banda, també trobaràs xalets adossats com un situat a Fuentelespino de Haro, a Conca. En aquest cas, té un total de 110 m2, tres habitacions i té un valor de 12.000 euros.

2. Pisos entre 20.000 i 30.000 euros

Així mateix, també hi podràs trobar pisos que parteixen dels 20.000 euros. Un exemple és a la localitat de Yecla, a Múrcia. Aquí hi ha un pis en venda de CaixaBank de 76 m2 i tres dormitoris que es ven per només 23.000 euros.

El mateix passa amb un xalet adossat ubicat a Badajoz. En aquest cas, és un habitatge de 144 m2, tres habitacions i un preu de 23.800 euros.

Façana d'un bloc de pisos al carrer de Joan Coromines de Reus
Podràs trobar habitatges de CaixaBank a diverses localitats | Laia Solanellas

Ofertes destacades pel 'Black Friday'

Amb motiu de la promoció del 'Black Friday', CaixaBank també ha rebaixat molts dels seus habitatges dins del portal Haya. Alguns dels descomptes, de fet, superen el 30%.

És el cas, per exemple, d´un pis en una localitat valenciana que compta amb més de 82 m2, tres dormitoris i té un preu de 15.000 euros. A més a més, té un descompte del 36%.

Un altre exemple d'habitatge amb descompte en CaixaBank és el d'un xalet adossat a una localitat de Castelló. Amb 239 m2 i quatre habitacions es ven per 15.000 euros i un descompte del 36%.